Επιτήδειος πούλησε χαρτάκι αναμονής για τα γραφεία της ΔΕΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Επιτήδειος πούλησε χαρτάκι αναμονής για τα γραφεία της ΔΕΗ Τρίτη, Απρίλιος 12, 2016 - 15:05

Την πολύωρη αναμονή στην ατελείωτη ουρά στα γραφεία της ΔΕΗ στον Βόλο εκμεταλλεύτηκε ένας επιτήδειος για να βγάλει «μεροκάματο» και πούλησε το... χαρτάκι της αναμονής του αντί 30 ευρώ (!) σε μια γυναίκα που ήταν έτοιμη να καταρρεύσει. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το πρωί της περασμένης Παρασκευής,

όταν η γυναίκα από τη Σουηδία περίμενε μαζί με άλλους πολίτες για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους, που αφορούσαν την παροχή ρεύματος για οικιακή ή για επαγγελματική χρήση.

Ο χρόνος εξυπηρέτησης είχε ξεπεράσει τη μιάμιση ώρα, ωστόσο οι καταναλωτές περίμεναν υπομονετικά να εξυπηρετηθούν. Ενας από αυτούς σκέφτηκε να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να βγάλει εύκολο χρήμα, πουλώντας το χαρτί προτεραιότητας που είχε στη γυναίκα από τη Σουηδία. Οπως κατήγγειλε μια αυτόπτης μάρτυρας, η αλλοδαπή είχε χαρτί προτεραιότητας με μεγάλο αριθμό και η υπομονή της είχε εξαντληθεί, ενώ την είχε εξοργίσει η πιθανότητα να μην κατορθώσει να εξυπηρετηθεί έως το πέρας του ωραρίου.

«Αυτό είναι παράνομο»

«Ο άντρας βρήκε την ευκαιρία να της προσφέρει το δικό του χαρτί προτεραιότητας με μικρότερο αριθμό από αυτό που είχε, αλλά της ζήτησε το ποσό των 30 ευρώ» είπε έξαλλη η γυναίκα για τη συμπεριφορά του άνδρα. «Εάν θέλεις να εξυπηρετήσεις κάποιον γιατί έχεις καλή πρόθεση, δίνεις το χαρτί προτεραιότητας με μικρότερο νούμερο. Δεν ζητάς, όμως, χρήματα! Αυτό είναι παράνομο!» κατήγγειλε.

Keywords
Τυχαία Θέματα