«Βλάχος και ατάλαντος ο Βαλάντης»

SHOWBIZΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ«Βλάχος και ατάλαντος ο Βαλάντης»Τρίτη, Απρίλιος 12, 2016 - 13:19

Πρωτοφανή επίθεση εναντίον του Βαλάντη εξαπέλυσε μέσω διαδικτύου ο Θανάσης Βαρθακούρης χαρακτηρίζοντας τον Ροδίτη καλλιτέχνη «βλάχο» και «ατάλαντο».

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Ο δευτερότοκος γιος του Γιάννη Πάριου, που αποφεύγει συστηματικά τη δημοσιότητα, πρώτη φορά πήρε θέση δημοσίως στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον τραγουδιστή και τον πατέρα του, με ένα post που άφησε τους πάντες άναυδους.

«Τρίζουν τα κόκαλα ενός μοναδικού ταλέντου που πάτησε στη γη, γιατί ένας βλάχος

ατάλαντος δεν ξέρει καν να μιλήσει (πόσο μάλλον να τραγουδήσει!) στα αγγλικά» έγραψε στο προφίλ του ο σύζυγος της δημοσιογράφου Τζίνας Γαβαλά που εργάζεται στα «Καλημερούδια» του Mega. Αφορμή για το ξέσπασμα του Θανάση Βαρθακούρη στάθηκε η κακή εμφάνιση του Βαλάντη στο σόου μεταμορφώσεων του ΑΝΤ1 «Your face sounds familiar 3», ο οποίος εμφανίστηκε στο stage μιμούμενος τον Rick James και ερμηνεύοντας το κομμάτι «Super Freak». Τα τεχνικά προβλήματα, η μουσική που δεν ακουγόταν στα ακουστικά του, αλλά και τα λιγοστά αγγλικά του δεν τον βοήθησαν επαρκώς να αποδώσει σωστά το νούμερό του, δίνοντας έτσι τροφή για σχόλια όχι μόνο στον υιό του Πάριου, αλλά και στη Μαρία Ηλιάκη.

Η παρουσιάστρια, γνωστή για το βιτριολικό χιούμορ της, δεν κρατήθηκε χθες το πρωί και τα... έχωσε μέσω του «Πρωινού» στον Βαλάντη, ο οποίος στο backstage του σόου έκανε παράπονα για τον ήχο που έφτανε στα αυτιά του.

«Συγγνώμη, θα το πω. Παιδιά, απαράδεκτη η συμπεριφορά του Βαλάντη! Δηλαδή, υπάρχει ένα θέμα, δεν ακούς τη μουσική; Είναι καλλιτέχνης, δεν θα κριθεί η φωνή του από το “YFSF”. Αμα είναι έτσι ο χαρακτήρας του, ας πάρει βαλεριάνα» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και μαζί της συμφώνησε ο Θέμης Γεωργαντάς.

Οσο για την τηλεθέαση, το δεύτερο live του σόου σημείωσε στο γενικό σύνολο 33,7% και στο δυναμικό κοινό 35,7%.

Your face sounds familiar 3YFSF
Keywords
Τυχαία Θέματα