Δεν θέλει πολλούς, αλλά ποιοτικούς!

ΑΘΛΗΤΙΚΑΔεν θέλει πολλούς, αλλά ποιοτικούς!Τρίτη, Ιανουάριος 13, 2015 - 17:23

Μαγικό ραβδάκι δεν έχει, όμως οι αλλαγές του Βίτορ Περέιρα... μεταμόρφωσαν προχτές τον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να έρθει το πολυπόθητο «διπλό» (1-3) για την ομάδα του Πειραιά στην Ξάνθη. Οι «ερυθρόλευκοι»,

όντας στην κορυφή και στο +2 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, βλέπουν πιο αισιόδοξα το μέλλον, πιστεύοντας ότι θα κόψουν πάλι πρώτοι το νήμα. Το βάρος πλέον έχει πέσει στις μεταγραφές. Ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί ότι μπορεί να βασιστεί στους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ, και όλα δείχνουν ότι θα γίνουν λίγες, και ποιοτικές, προσθήκες.


Η μία από αυτές θα αφορά σίγουρα την ενίσχυση του κέντρου άμυνας. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 46χρονος κόουτς έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός γρήγορου δεξιοπόδαρου στόπερ. Σε αυτό συμφωνεί ακόμα και ο... Τάσος Αυλωνίτης, ο οποίος, μιλώντας στο Sport24 Radio 103,3, υποστήριξε ότι «με τη φυγή του Αμπιντάλ, χρειάζεται μία προσθήκη στα στόπερ. Είναι τραυματίας και ο Μποτία». Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του πειραϊκού συλλόγου πρόσθεσε ακόμη πως «έχουμε αδικήσει λίγο τους εαυτούς μας. Θα μπορούσαμε να είμαστε πρώτοι με διαφορά. Ξέρουμε τα λάθη μας, και πιστεύω ότι η βελτίωση θα έρθει. Ο Ολυμπιακός είναι ένα κλικ πάνω από όλες τις ομάδες, και δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα να πάρει το πρωτάθλημα».

Ο Εντερσον
Από κει και πέρα, φαίνεται πως θα γίνει κίνηση για μέσο στο στιλ του Τόμας Ροσίτσκι, -ακούγεται ήδη το όνομα του Βραζιλιάνου χαφ της Λάτσιο, Εντερσον- για να πλαισιώσει τους Ντομίνγκες και Κασάμι, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να αποκτηθεί και επιθετικός, ο οποίος θα μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα άκρα, όσο και στην κορυφή της επίθεσης. Αλλωστε, ο Περέιρα, ο οποίος, από το πρώτο του παιχνίδι με την «ερυθρόλευκη» φόρμα, έδειξε ότι θέλει έναν πολύ επιθετικό και γρήγορο Ολυμπιακό, έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στους Αφελάι και Ντοσεβί στα Πηγάδια. Παράλληλα, όμως, φρόντισε να... ενημερώσει και τον Ντουρμάζ ότι τον υπολογίζει.
Μάλιστα, ο πατέρας του ποδοσφαιριστή, Σιμόν Ντουρμάζ, δήλωσε με νόημα ότι «ο Τζίμι επέστρεψε από τραυματισμό, και στην περίοδο του Μίτσελ δεν του δόθηκαν πολλές ευκαιρίες. Τώρα όμως ο Ολυμπιακός έχει νέο προπονητή, και αισιοδοξούμε πως ο Τζίμι μπορεί να τα πάει καλά. Νομίζω ότι θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό».

Χάρης Δάντσης

Keywords
Τυχαία Θέματα