Σοκ με 48χρονο που ασέλγησε στο 12χρονο ανιψάκι του αλλά και στον 8χρονο φίλο του

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣοκ με 48χρονο που ασέλγησε στο 12χρονο ανιψάκι του αλλά και στον 8χρονο φίλο τουΤρίτη, Ιανουάριος 13, 2015 - 16:50

Φρίκη προκαλεί η αποκάλυψη ότι 48χρονος ασέλγησε στον 12χρονο ανιψιό του αλλά και στον οκτώ ετών φίλο του! Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ στις Σέρρες, ενώ ο φερόμενος ως δράστης

που έχει συλληφθεί αναμένεται να απολογηθεί την Πέμπτη. Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης που έρχονται στο φως μετά τη σύλληψη του 48χρονου είναι ανατριχιαστικές. Κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί πώς ο άνθρωπος αυτός, σύμφωνα με την Αστυνομία, ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του στο κορμί του ανήλικου ανιψιού του. Από τη δράση του δεν ξέφυγε ούτε ο μόλις οκτώ ετών φίλος του ανήλικου, τον οποίο επίσης υπέβαλε στις ίδιες ασελγείς πράξεις.


Ο 48χρονος Ρομά παρέσυρε τα δύο αγοράκια στο σπίτι του. Κανένα από τα παιδιά δεν δίστασε να τον ακολουθήσει, αφού δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι ο συγγενής του 12χρονου είχε άλλα στο μυαλό του. Μετά τις εφιαλτικές στιγμές που καταγγέλλουν ότι βίωσαν οι δύο ανήλικοι, επέστρεψαν στο σπίτι τους αναστατωμένοι και οι γονείς τους κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Οταν ρώτησαν τα παιδιά τους αν είχε συμβεί κάτι όσο έλειπαν, εκείνα περιέγραψαν όσα σοκαριστικά είχαν περάσει. Οι γονείς τους κατέφυγαν στην Αστυνομία των Σερρών και υπέβαλαν μήνυση.

Ο 48χρονος εντοπίστηκε, συνελήφθη και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και στη συνέχεια στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί μεθαύριο.

Νίκος Πιτσιακίδης

Keywords
Τυχαία Θέματα