Αφαντος γνωστός θιασάρχης στην Αίγινα

SHOWBIZΑφαντος γνωστός θιασάρχης στην ΑίγιναΔευτέρα, Φεβρουάριος 18, 2019 - 17:06

❱❱ Δραματική έκκληση στην εκπομπή της Νικολούλη για τον Γερμανό Αξελ Βάλτερ, που αγνοείται εδώ και έξι μήνες

Το κουβάρι της μυστηριώδους εξαφάνισης του γνωστού Γερμανού θιασάρχη Αξελ Βάλτερ, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν ξαφνικά το περασμένο καλοκαίρι στην Αίγινα, όπου παραθέριζε, προσπαθούν αγωνιωδώς επί έξι μήνες να ξετυλίξουν

φίλοι, ηθοποιοί και συνεργάτες του.

Ο διάσημος καλλιτέχνης και ιδρυτής του θεάτρου Θεαλότζι είχε επισκεφτεί τον Αύγουστο του 2018 το νησί του Αργοσαρωνικού για να ξεκουραστεί.

Ομως, τρεις ημέρες πριν από την προγραμματισμένη επιστροφή του στη Γερμανία εξαφανίστηκε από προσώπου γης, αφήνοντας όλα τα προσωπικά του αντικείμενα, χρήματα, το κινητό του τηλέφωνο αλλά και το αεροπορικό εισιτήριο του γυρισμού στο ενοικιαζόμενο δωμάτιο όπου διέμενε κατά την παραμονή του στο νησί.

Εκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής, ενώ φίλοι και συνεργάτες του στο θέατρο απηύθυναν δραματική έκκληση μέσω της εκπομπής «Φως στο τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη σε όσους γνωρίζουν κάτι να μιλήσουν.

«Σας παρακαλούμε βοηθήστε μας να βρούμε τον μέντορά μας και τον φίλο μας…Το θέατρο είναι άδειο χωρίς την “ψυχή” του…» ήταν τα λόγια των δικών του ανθρώπων από το Μπόχουμ της Γερμανίας, οι οποίοι άρχισαν να τον αναζητούν όταν στις 24 Αυγούστου δεν επέστρεψε, όπως αναμενόταν, στην πατρίδα του.

Το τελευταίο διάστημα πριν από το ταξίδι στην Αίγινα ο Αξελ Βάλτερ, όπως αποκαλύπτουν οι συνεργάτες του, ήταν σε έντονη φόρτιση εξαιτίας της ασθένειας της συντρόφου του Γκούντρουν, που έπασχε από άνοια.

Μάλιστα οι ίδιοι φέρεται ότι τον είχαν προτρέψει να κάνει το ταξίδι στην Ελλάδα, προκειμένου να ηρεμήσει και να ξεκουραστεί. Αλλωστε η Αίγινα αποτελούσε για εκείνον γνώριμο τόπο, καθώς ο αδελφός του, που έχει πια πεθάνει, παραθέριζε κάθε χρόνο στο νησί, φιλοξενώντας συχνά και τον ίδιο.

Λιγομίλητος

Οπως είπαν στην εκπομπή κάτοικοι του νησιού που τον γνώριζαν, ήταν ένας λιγομίλητος, γλυκός και διακριτικός άνθρωπος που έδειχνε να απολαμβάνει τις ομορφιές του τόπου. «Δεν μίλαγε πολύ για τη ζωή του.

Μας είχε αναφέρει πως ήταν υπεύθυνος ενός θεατρικού θιάσου στη Γερμανία και πως του είχε στοιχίσει η ασθένεια της συντρόφου του. Το δωμάτιο το είχε προπληρώσει έως τις 25 Αυγούστου, αλλά στις 22 καταλάβαμε πως είχε εξαφανιστεί» ανέφερε η ιδιοκτήτρια του ενοικιαζόμενου διαμερίσματος όπου διέμενε ο θιασάρχης.

Keywords
Τυχαία Θέματα