«Τίποτα δεν είναι πιο διεστραμμένο από την αλήθεια»: τρέιλερ για το ριμέικ του «Oldboy»

02:29 7/8/2013 - Πηγή: TNSite

Είστε κάθετα αντίθετοι με την ιδέα του ριμέικ μιας από τις πιο δημοφιλείς και εμβληματικές ταινίες της τελευταίας δεκαετίας; Τότε σίγουρα το τρέιλερ δεν θα σας αλλάξει γνώμη. Οι υπόλοιποι… αναμένουμε με περιέργεια.

Ευτυχώς οι πρώτες εικόνες από το ριμέικ του «Oldboy», από τις πλέον δημοφιλείς και εμβληματικές ταινίες της τελευταίας δεκαετίας, σε σκηνοθεσία τον Σπάικ Λι δεν επιβεβαιώνουν το κυριότερο από τους φόβους μας: απ’ ό,τι μπορούμε να συμπεράνουμε από το σύντομο τρέιλερ, η ένταση και αγριότητα της ιστορίας δεν έχουν θυσιαστεί για χάρη του αμερικανικού κοινού και η

ταινία υπόσχεται να αναστατώσει αρκετά στομάχια – ας ελπίσουμε με τον δικό της, πρωτότυπο τρόπο και όχι μιμούμενη ό,τι προηγήθηκε.

Η ιστορία έχει ως εξής: ένας διαφημιστής φυλακίζεται για άγνωστους σε αυτόν λόγους από μυστηριώδη φιγούρα σε ένα κελί-δωμάτιο ξενοδοχείου. Παρακολουθεί από την τηλεόραση την ανακήρυξή του ως ύποπτου για φόνο και φυγά και τα χρόνια να περνούν όσο εκείνος απελπίζεται, αποπειράται να αυτοκτονήσει και προπονείται για την μέρα που θα αφεθεί ελεύθερος και θα μπορέσει να εκδικηθεί. Η μέρα αυτή έρχεται αλλά οι λόγοι πίσω από την απελευθέρωσή του είναι εξίσου μυστηριώδεις…

Στην ταινία, η οποία κυκλοφορεί τον Οκτώβριο στις ΗΠΑ, πρωταγωνιστούν οι Τζος Μπρόλιν, Ελίζαμπεθ Όλσεν, Σάρλτο Κόπλεϊ και Σάμιουελ Λ. Τζάκσον.

Χριστίνα Λιάπη

e-go.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα