Τρία εννιάρια για Κρίστοφ Βαλτς – Κέιτ Μπλάνσετ

02:29 7/8/2013 - Πηγή: TNSite

Το «Triple Nine» του Τζον Χίλκοουτ ήταν από τα πρότζεκτ που περίμεναν υπομονετικά τη σειρά τους για να αρχίσουν γυρίσματα, αλλά ο σκηνοθέτης του «Δρόμου», που δε βρήκε την ανταπόκριση που περίμενε με το γκανγκστερικό «Lawless» του Νικ Κέιβ, δεν είχε καταφέρει να οργανώσει την παραγωγή του.

Οι εξελίξεις ήλθαν μαζεμένες. Ο Σάια ΛαΜπέφ, αρχικός πρωταγωνιστής αυτού του αστυνομικού θρίλερ μάλλον βαρέθηκε να περιμένει και τη θέση του παίρνει ο Τσάρλι Χάναμ. Το βαρύ πυροβολικό όμως του καστ θα είναι ο δις οσκαρούχος Κρίστοφ

Βαλτς και η «Γιασεμί» του Γούντι Άλεν Κέιτ Μπλάνσετ.

Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από ένα σατανικό σχέδιο αντιπερισπασμού που σκαρφίζεται μια συμμορία μαφιόζων προκειμένου να προσελκύσουν όλες τις δυνάμεις του Σώματος γύρω από έναν τραυματισμένο αστυνομικό, την ώρα που σε άλλο σημείο της πόλης εκείνοι θα αδειάζουν χρηματοκιβώτια. Ο κωδικός των τριών 9 του τίτλου είναι ακριβώς το κάλεσμα σε βοήθεια κάθε αστυνομικού που κινδυνεύει. Ο Χάναμ θα αναλάβει το ρόλο του θύματος, ο Κρίστοφ Βαλτς είναι ο θείος του, επίσης αξιωματικός της αστυνομίας που μετά την επίθεση θα αποδυθεί σε αποφασιστικό αγώνα εντοπισμού των δραστών, ενώ η Μπλάνσετ θα μεταμορφωθεί σε μακιαβελική σύζυγο του διαβόητου «αφεντικού» της μαφιόζικης συμμορίας, στο κλασικό πρότυπο της «σκοτεινής» γυναίκας πίσω από τον φαινομενικά ισχυρό, αλλά μαριονέτα στα επιδέξια θηλυκά χέρια, άνδρα.

Ο ρόλος του Βαλτς προοριζόταν για τον Τζεφ Μπρίτζες, αλλά οι καθυστερήσεις της παραγωγής στοίχισαν στον Χίλκοουτ την παρουσία του βετεράνου «Dude», αλλά η αντικατάστασή του από τον αγαπημένο πρωταγωνιστή του Ταραντίνο είναι η επιβεβαίωση του ρητού «ουδέν κακόν αμιγές καλού». Εκτός από ΛαΜπέφ και Μπρίτζες, στις απώλειες του καστ είναι και ο Κρις Πάιν, ενώ ο Νικ Κέιβ συνδράμει και πάλι στην προσπάθεια του φίλου του, Τζον, αυτήν τη φορά όχι (και) με την καινούργια του ιδιότητα, ως σεναριογράφου, αλλά γράφοντας τη μουσική της ταινίας.

Ανθή Νταουσάνη

e-go.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα