Αναλύσεις Αγώνων 01/12/12 | Γερμανία Zweite Liga

12:41 1/12/2012 - Πηγή: TNSite

135. ΑΟΥΕ - ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ (14:00)

Γήπεδο: «Sparkassen-Erzgebirgsstadion»
Προϊστορία: 1-1-0

ΑΟΥΕ (13η): Πολύ μεγάλο διπλό έβγαλε η Ένεργκι μεσοβδόμα επί της σκληοτράχυλης και δυνατής φέτος Ίνγκολσταντ, με το οποίο και ανάσανε βαθμολογικά. Εξάλλου αγνοούσε τη νίκη στα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια της, όπου μάλιστα είχε μαζέψει και μόλις ένα βαθμό, ενώ δεχόταν κατά μ.ο. σχεδόν τρία γκολ! Στο +3 πλέον από τη ζώνη του υποβιβασμού η ομάδα του Μπάουμαν κι ενώ στην έδρα της ηττήθηκε μόνο στο ένα από τα πέντε τελευταία ματς που έδωσε, ωστόσο δέχτηκε γκολ

και στα έξι πιο πρόσφατα, μόλις σε ένα όμως περισσότερα του ενός.

Προηγούμενο ματς: Κόντρα στα προγνωστικά και στην κάκιστη ως τότε εκτός έδρας παρουσία της, παρουσιάστηκε πολύ καλή στην Ίνγκολσταντ και πήρε δίκαια το διπλό (1-2). Ο Χένελ της έδωσε το προβάδισμα στο 20' και παρά την ισοφάριση στο φινάλε του ημιχρόνου με πέναλτι, βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και δεύτερη φορά στην επανάληψη, με τον Χόχσχαϊντ.

Στατιστικό: Εννιά G/G έχει η Άουε στα δέκα τελευταία της παιχνίδια.

Απουσίες (4): Δεν λείπουν τα προβλήματα για σήμερα, αφού θα στερηθεί τις υπηρεσίες του φορ Κένινγκ (13/3), του μέσου Σαβράν (12/2), του στόπερ Πάουλους (11/1) αλλά και του Νο1 κίπερ Μένελ (15 συμ.).

ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ (16η): Κι αν για την Άουε ήταν ανάσα το διπλό μεσοβδόμαδα, για τη νεοφώτιστη Σαντχάουζεν ήταν πραγματικό βάλσαμο το τεράστιο τρίποντο επί της εξαιρετικά υπολογίσιμης φέτος Κότμπου, το οποίο και την ξεκόλλησε από τον πάτο της Zweite Liga. Ήταν εξάλλου η πρώτη νίκη της μετά από έξι διαδοχικές αποτυχημένες προσπάθειες, όπου μάλιστα είχε μαζέψει και μόλις ένα βαθμό, ενώ δεχόταν και περισσότερα από δύο γκολ κατά μ.ο. Γεγονός βέβαια είναι ότι έχει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, αλλά και τη χειρότερη εκτός έδρας παρουσία στο πρωτάθλημα με έξι ήττες στα οχτώ ματς που έδωσε μακριά από το γήπεδο της, αγνοώντας τη νίκη.

Προηγούμενο ματς: Έριξε «σφαλιάρα» στην Κότμπους (3-1), παίρνοντας μεγάλη νίκη και μάλιστα με ανατροπή. Κακό πρώτο ημίχρονο, το τέλος του οποίου και τη βρήκε πίσω στο σκορ σκορ, όμως με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Βούτεν ισοφάρισε από τα 11 βήματα, ενώ δεν πέρασαν περισσότερα από οχτώ λεπτά για να κάνει και την ολική επαναφορά με τον ίδιο παίκτη. Το τελλικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Λένινγκ στις καθυστερήσεις.

Στατιστικό: Τέσσερα Over 2,5 μετράει στα πέντε τελευταία της παιχνίδια, όπου όλα έληξαν G/G.

Απουσίες (5): Εκτός βρίσκονται ο μέσος Τίνγκ (13/1), ο μπακ Χάλφαρ (7/0), ο εξτρέμ Ρίμαν (6/0), ο στόπερ Κίτνερ (5/0) αλλά και ο φορ Ντορν (1/0).

136. ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΜΠΟΧΟΥΜ (14:00)

* Τέσσερις νίκες έχει η Μπόχουμ στα πέντε τελευταία μεταξύ τους ματς ανεξαρτήτως έδρας.

Γήπεδο: «An der Alten Försterei»
Προϊστορία: 2-0-1

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (10η): Συνεχίζεται το αήττητο σερί των Βερολινέζων, που μάλιστα προέρχονται και από σπουδαίο διπλό επί της Ντούισμπουργκ. Πέμπτο σερί θετικό αποτέλεσμα, αλλά βέβαια ήταν και

Keywords
Τυχαία Θέματα