Βενιζέλος: “Νέα αφετηρία για τη χώρα μας η απόφαση του Eurogroup”

Mε ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, αναμένεται να ανοίξει η συνεδρίαση της Οργανωτικής επιτροπής του κόμματος το μεσημέρι του Σαββάτου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βενιζέλος αναμένεται να τονίσει τις διαχωριστικές γραμμές που έχει το ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία,

ενώ θα αποφύγει οποιαδήποτε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μάλιστα, έδωσε το στίγμα της ομιλίας με ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Τα Νέα Σαββατοκύριακο», όπου τονίζει την ανάγκη να γίνει μια προσπάθεια οργάνωσης του κράτους.

«Με την απόφαση του Eurogroup για την Ελλάδα διαμορφώθηκε μια νέα αφετηρία για τη χώρα μας. Η Ελλάδα δεν έχει άλλο δρόμο παρά να ξαναβρεί τη δυναμική της και την προοπτική της. Το μεγάλο στοίχημα είναι να κερδίσουμε ως έθνος το χαμένο έδαφος, σε στερεή βάση τη φορά αυτή. Μας χρειάζεται ένας μεγάλος εθνικός στόχος, ο οποίος μπορεί να φαίνεται τετριμμένος, αλλά είναι επαναστατικός: Κανονικό κρότος, κανονική οικονομία, κανονική κοινωνία.

Από εδώ και πέρα, εναπόκειται σε εμάς να αξιοποιήσουμε το πλαίσιο της συμφωνίας και να οργανώσουμε τις εσωτερικές προϋποθέσεις της εθνικής ανάκαμψης», γράφει ο κ. Βενιζέλος.

Τονίζει δε την ανάγκη η κυβέρνηση να έχει ορίζοντα τετραετίας προκειμένου να αντιμετωπίσει τα σοβαρά προβλήματα που έχουν προκύψει σε όλα τα επίπεδα.

Πηγή:Newpost.gr

Tweet

Keywords
Τυχαία Θέματα