Αναλύσεις Αγώνων 01/12/12 | Γερμανία Bundesliga

12:16 1/12/2012 - Πηγή: TNSite

*Χθεσινό αποτέλεσμα: Φορτούνα Ντίσελντορφ - Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 4-0.155. ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ (16:30)

*Μόλις μία νίκη μετά από 14 αγωνιστικές έχει η Άουγκσμπουργκ.

*Οι 8 από τις 9 ήττες της Άουγκσμπουργκ ήρθαν με διαφορά ακριβώς 2 γκολ.

Γήπεδο: ‘’SGL Arena’’
Διαιτητής:
Προϊστορία: 2-2-1

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ (18η): Όσο πάνε και δυσκολεύουν τα πράγματα για την Άουγκσμπουργκ, που οδεύει από ήττα σε

ήττα και βλέπει τη διαφορά της από τη σωτηρία να απέχει πλέον 8 ολόκληρους βαθμούς. Είναι μακράν η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας, βάσει ρόστερ τουλάχιστον, έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη μέχρι στιγμής και λογικό είναι να παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Συνολικά είναι η χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, έχοντας σκοράρει μόλις 10, ενώ το παθητικό της έχει φτάσει τα 25!

Προηγούμενο ματς: Ήττα με 2-1 στην έδρα της Στουτγάρδης, όπου το πάλεψε όσο μπορούσε. Βρέθηκε να χάνει με 1-0 από το 11’, αλλά αντέδρασε σωστά και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με τον Κόο στο 44’. Καλή η προσπάθεια της και στην επανάληψη, δέχθηκε όμως το γκολ της ήττας στο 69’ από τον Ιμπίσεβιτς.

Στατιστικό: Στο Over 3,5 τα 3 από τα 5 τελευταία της εντός έδρας.

Απουσίες (3): Παραμένουν εκτός ο κίπερ Γεντς (ΤΕ 5/0) και οι μπακ Φερχάεγκ (ΑΜ 8/0), Ράινχαρντ (ΑΜ 4/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Αμσίφ – Κλάβαν, Λάνγκαμπ, Οστρζόλεκ, Κάλσεν-Μπράγκεν - Μπάιερ, Οτλ – Κόο, Ερλ, Βέρνερ – Μέλντερς.


*Δεύτερη καλύτερη εκτός έδρας άμυνα για τη Φραϊμπουργκ, αλλά και δεύτερη χειρότερη επίθεση, με 6-6 συντελεστή τερμάτων!
ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ (10η): Μας έχει δείξει ότι είναι πολύ καλή ομάδα η φετινή Φράιμπουργκ, αλλά απέναντι σε ομάδες όπως η Μπάγερν δεν έχει αντιστάσεις. Όπως είχε επισημάνει και ο Στράιχ, η ομάδα του είχε πιάσει ταβάνι στην απόδοση της στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, αυτά με Αννόβερο και Στουτγάρδη, όπου πανηγύρισε σπουδαίες νίκες. Εκτός έδρας, έρχεται από ένα θετικό σερί 4 αγώνων, με 3 νίκες και μια ισοπαλία, αυτή στην έδρα της Γκλαντμπαχ. Μπορεί να έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα μακριά από την έδρα της, αλλά δε σκοράρει παράλληλα και με χαρακτηριστική ευχέρεια, κάτι που φαίνεται και από τα μόλις 6 γκολ που έχει σημειώσει.

Εξέτισε και επιστρέφει ο δεξιός μπακ Μούιτζα (ΑΜ 12/0).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα με 0-2 από τη Μπάγερν Μονάχου, υποτάχθηκε λογικά στην ανωτερότητα της αντιπάλου. Βρέθηκε να χάνει με πέναλτι από το 12’, ενώ λίγο αργότερα έμεινε και με παίκτη λιγότερο. Δεν ήταν τόσο άσχημη η εικόνα της στη συνέχεια, δεν μπόρεσε όμως να αποφύγει το δεύτερο γκολ από τον Τίμοτσουκ στο 79’, που σφράγισε την ήττα της.

Στατιστικό: Στο Under 2,5 τα 4/6 εκτός έδρας παιχνίδια της.

Απουσίες (4): Τιμωρημένοι είναι ο στόπερ Ντιαγνέ (ΑΜ 14/1) και ο χαφ Καλιγκιούρι (ΜΕ 12/3). Παραμένουν εκτός οι στόπερ Γκίτνερ (ΑΜ 9/0), Χεν (ΑΜ 1/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-4-2: Μπάουμαν – Φλουμ, Κρμας, Μούιτζα, Σοργκ – Μακιάντι, Σούστερ, Σμιντ, Ρόζενταλ – Γιέντρισεκ, Κρούζε.

156. ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡ
Keywords
Τυχαία Θέματα