Αναλύσεις Αγώνων | Ελλάδα Superleague

12:11 1/12/2012 - Πηγή: TNSite

212. ΑΡΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (17:15)

* Ο Άρης προέρχεται από τρεις σερί ήττες για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν.

* Οι 7 τελευταίες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων για τη Σούπερ Λιγκ (ανεξαρτήτως έδρας) έχουν λήξει στο NG.

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»
Διαιτητής: Γεώργιος Δασκαλόπουλος
Προϊστορία: 5-0-2

ΑΡΗΣ (13ος): Με τρία παιχνίδια ξεκινάει σήμερα η 13η αγωνιστική για τη φετινή Σούπερ Λιγκ. Ο Άρης

υποδέχεται τον Ατρόμητο μη έχοντας περιθώριο για κανένα άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης. Η κατάσταση στο «στρατόπεδο» των «κιτρίνων» είναι έκρυθμη μετά τη «βαριά» ήττα από τον Πανθρακικό, ενώ το πρόβλημα δεν περιορίζεται στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, καθώς η κακή εικόνα της ομάδας συνδέεται άμεσα και με τα διοικητικά. Ο Νίκος Πασσιαλής θα καθίσει για τελευταία φορά σήμερα στον πάγκο της ομάδας, καθώς ο Άρης τα έχει βρει σχεδόν σε όλα με τον Ισπανό τεχνικό, Λούκας Αλκάραθ. Οι «κίτρινοι» προέρχονται από 3 σερί ήττες και ισοβαθμούν (με πλεονέκτημα) με Ξάνθη και Βέροια στους 10 βαθμούς, μόλις στο +2 από την τελευταία ΑΕΚ.

Προηγούμενο ματς: Την περασμένη Δευτέρα ο Άρης γνώρισε τη «βαριά» εκτός έδρας ήττα από τον Πανθρακικό με 4-0. Δέχθηκε γκολ μόλις στο 40ό δευτερόλεπτο (σαφής η ευθύνη του Βελλίδη), ενώ στο 36ο λεπτό έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Γκέσιου. Το 2-0 έγινε στο 44ο λεπτό, με τους Θρακιώτες να σκοράρουν άλλα δύο τέρματα στην επανάληψη (54’ και 75’).

Στατιστικό: Ο Άρης προέρχεται από 5/5 Over 2,5 (Over 3,5 σε 2 περιπτώσεις)

Αμφίβολοι (1): Την τελευταία στιγμή θα κριθεί ο βαθμός ετοιμότητας του χαρισματικού επιθετικού, Νταβίντ Αγκάνθο (9/5), ο οποίος συμμετείχε μεν στη χθεσινή τελευταία προπόνηση, αλλά δεν παύει να αποτελεί ερωτηματικό.

Απουσίες (3): Τιμωρημένος ο Γκέσιος (ΕΠ 8/1), παραμένουν στα πιτς οι Πουλίδο (ΑΜ 7/0) και Ηρακλής (ΑΜ 0/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-3-3: Βελλίδης – Μαργαρίτης, Παπαζαχαρίας, Γιαννίτσης, Ψυχογιός – Κοέλιο, Παπαστεριανός, Καπετάνος – Γιαννιώτας, Καζναφέρης, Κανούλας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (5ος): Ο Ατρόμητος, από την πλευρά του, επέστρεψε στις νίκες την περασμένη αγωνιστική, ενώ μετρά μόλις μία ήττα στις τελευταίες 7 αγωνιστικές (3-3-1). Μάλιστα, έχει πετύχει τρία «τρίποντα» στις τελευταίες 4 αγωνιστικές. Ο Μπάγεβιτς αναμένεται να προχωρήσει σήμερα σε πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με το ματς κόντρα στην Ξάνθη. Οι Περιστεριώτες βρίσκονται στην 5η θέση με 20 βαθμούς σε 12 ματς.

Προηγούμενο ματς: Το περασμένο Σάββατο ο Ατρόμητος επικράτησε εντός έδρας της Ξάνθης με 1-0. Η «λύτρωση» για τους Περιστεριώτες ήρθε από το Σωκράτη Φυτανίδη στο 94ο λεπτό.

Στατιστικό: Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από 5/6 NG.

Απουσίες (0): Θα παραταχθεί πλήρης.

Πιθανή ενδεκάδα 4-3-3: Ιτάνζ – Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Σκόνδρας – Ιγκλέσιας, Μπρίτο, Σουμπίνιο – Επστάιν, Δημούτσος, Κούτσι.

213. ΞΑΝΘΗ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (17:15)

* Η Ξάνθη έχει πετύχει μόλις ένα γκολ στα τελευταία έξι παιχνίδια της για τη Σούπερ Λιγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα