Βουτάει μπισκότο σε τσάι από τα 70 μέτρα για να «μπει» στο Γκίνες! (vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

H «τρέλα» απ’ ότι φαίνεται δεν πάει στα βουνά, αλλά στη φαντασία όσων επιθυμούν διακαώς να κερδίσουν μία θέση στο θρυλικό βιβλίο με τα Ρεκόρ Γκίνες.Χθες, ήταν η μέρα τους και πλήθος επίδοξων κατακτητών του ρεκόρ, έσπευσαν να εντυπωσιάσουν με τα ταλέντα τους. Εξακόσιες χιλιάδες μαζεύτηκαν να δείξουν τις ιδιαίτερες ικανότητες τους και ομολογουμένως η φαντασία τους ήταν «εκπληκτική».Αξίζει να τους δούμε!Πρώτος ο Σάιμον Μπέρι από το Σέφιλντ ο οποίος κατάφερε κάνοντας μπάντι τζάμπινγκ από ύψος 70 μέτρων, στην πρώτη ταλάντωση να βουτήξει μέσα
σε ένα φλυτζάνι με τσάι ένα μπισκότο.

Πάλι στον «αέρα»,ο 28χρονος Μάρτιν Ρις προοσπάθησε να κάνει τα περισσότερα μαγικά τρικ κατά τη διάρκεια μιας και μόνης ελεύθερης πτώσης από ύψος 4.500 ποδών.

Ο Σκίπερ, ο μπλε και χρυσός παπαγάλος Μακάου από την Καλιφόρνια ήθελε μέσα σε εξήντα δευτερόλεπτα να περάσει τους περισσότερους κρίκους.Για το τέλος, αφήσαμε τους φοβερούς Χάρλεμ Γκλομπτρότερς που επιχείρησαν να κάνουν τα περισσότερα μπασκετικά τρικ σε λίγα δευτερόλεπτα.

Το άρθρο Βουτάει μπισκότο σε τσάι από τα 70 μέτρα για να «μπει» στο Γκίνες! (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα