Βάσεις πρόκρισης για ΠΑΟ, ήττα ελπίδας ο ΠΑΣ Γιάννινα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Σωτήρη Τριανταφύλλου

Η νίκη του Παναθηναϊκού 1-0 κόντρα στην ΑΪΚ ίσως μοιάζει μικρή, αλλά ίσως είναι και ιδανική εν της ρεβάνς στη Στοκχόλμη στις 4 Αυγούστου, όπου το «τριφύλλι» θα προσπαθήσει να μην δεχθεί γκολ για να συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία. Σκόρερ και MVP του ΠΑΟ

την Πέμπτη στο ο Μολέδο στο 79’ σε mια καλή βραδιά για τον Παναθηναϊκό και γενικά σε μια καλή βραδιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Η ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα στην Ολλανδία από την σαφώς πιο έμπειρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις Αλκμααρ μπορεί να χαρακτηριστεί ως «ήττα ελπίδας». Ο ΠΑΣ Γιάννινα επιστρέφει από την Ολλανδία με ήττα 1-0, σκορ που του δίνει ελπίδες ανατροπής εν όψει του επαναληπτικού της ερχόμενης Πέμπτης στο Περιστέρι που θα είναι η έδρα του σε αυτό το παιχνίδι. Οι Γιαννιώτες στάθηκαν πολύ καλά κόντρα στην πιο έμπειρη, αλλά και πιο έτοιμη Άλκμααρ και δέχθηκαν ένα γκολ σε μια στιγμή αδράνειας στην άμυνα στο 36′ όταν ο Λούκασεν με κεφαλιά ψαράκι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και νίκησε τον Πασχαλάκη.

Το άρθρο Βάσεις πρόκρισης για ΠΑΟ, ήττα ελπίδας ο ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα