Σφαγέας ιερέα: Στους δρόμους με μαχαίρια, σκοτώστε τους μαζικά!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στο φως της δημοσιότητας έδωσε ένα βίντεο το πρακτορείο ειδήσεων Amaq, που πρόσκειται στο Ισλαμικό Κράτος. Σε αυτό φέρεται να μιλάει ο δεύτερος δράστης της φονικής επίθεσης στην εκκλησία στη Νορμανδία της Γαλλίας και ο οποίος ζητεί από όλους τους μουσουλμάνους να καταστρέψουν τη χώρα.

Ο Αμπντέλ Μαλίκ Ναμπίρ Πετιζάν απευθύνεται στον πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ και τον πρωθυπουργό Μανουέλ Βαλς. Έχει επίσημα αναγνωριστεί

ως ένας από τους δύο δράστες που σκότωσαν έναν ιερωμένο μέσα στην εκκλησία πριν πέσουν νεκροί από τις σφαίρες των αστυνομικών.

Μήνυμα μίσους από τον δράστη

«Οι καιροί έχουν αλλάξει. Θα υποφέρετε αυτά που υποφέρουν οι αδερφοί μας και οι αδερφές μας. Θα καταστρέψουμε τη χώρα σας», ισχυρίζεται ο άντρας που σύμφωνα με το πρακτορείο Amaq είναι ο Πετιζάν στο βίντεο.

«Αδερφοί μου, βγείτε στους δρόμους με μαχαίρια, με οτιδήποτε χρειάζεται, επιτεθείτε τους, σκοτώστε τους μαζικά» δηλώνει ο άντρας που καλεί τους μουσουλμάνους να επιτεθούν στους συμμάχους των διεθνών συμμαχικών δυνάμεων που πολεμούν τους ισλαμιστές μαχητές στη Συρία.

Μέχρι στιγμής, το Reuters δεν έχει μπορέσει να επαληθεύσει τη γνησιότητα του βίντεο.

Δείτε το βίντεο

Hopefully someone can translate. #Amaq have realised a 2nd video Abdel Malik Petitjean #Normandy scumbag. pic.twitter.com/9U0AW7Suct

— Tongue Twister Carl (@carlste30) July 28, 2016

Το άρθρο Σφαγέας ιερέα: Στους δρόμους με μαχαίρια, σκοτώστε τους μαζικά! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα