Θλίψη! Συγκλονίζουν τα μηνύματα για τη δημοτική αστυνομικό (photos)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή που έδινε στην εντατική του Ευαγγελισμού η 34χρονη Ματίνα Νικολάου. Πρόκειται για τη δημοτική αστυνομικό που δεν δίστασε να προστατέψει τα παιδιά που συνόδευε στην καλοκαιρινή απασχόληση.

Ο θάνατός της βύθισε στο πένθος συγγενείς και φίλους. Η γυναίκα που εργαζόταν δίπλα της είναι απαρηγόρητη…

Για εγκληματική ενέργεια μίλησε ο δήμαρχος Αργυρούπολης – Ελληνικού σχολιάζοντας το μοιραίο τροχαίο .

Ακολουθήστε

Γιάννης Κωνσταντάτος @ykonstantatos

Πριν

από λίγο απεβίωσε Δ. Αστυνομικός του δήμου μας,θύμα τροχαίου,που έδινε μάχη για την ζωή της.Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει

5:26 μ.μ. – 28 Ιουλ 2016

22 Retweet

11 «μου αρέσει»

Τι έγραψε ο Δήμαρχος στο Facebook

«Έχασε την άνιση μάχη η 34χρονη Δημοτικός μας Αστυνόμος Ματίνα Νικολάου. Η Ματίνα τραυματίστηκε σοβαρά ενώ βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας και συνόδευε τα παιδιά μας στην καλοκαιρινή απασχόληση. Την παρέσυρε διερχόμενο αυτοκίνητο πάνω στο πεζοδρόμιο με εγκληματική ταχύτητα. Είναι ώρα θλίψης για όλους μας αλλά οφείλω να τονίσω ότι χάθηκε άδικα ένας νέος άνθρωπος την ώρα που ως εργαζόμενος του Δήμου συνόδευε τα παιδιά μας. Το γεγονός αυτό δείχνει πως οι εργαζόμενοι μας δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους για όλους εμάς με αυταπάρνηση . Ας είναι ελαφρύ το χώμα της γης της πόλης μας που θα την σκεπάσει δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Καλό ταξίδι Ματίνα μας.»

Η κηδεία θα γίνει το Σάββατο, 30 Ιουλίου 2016, στις 11.30 το πρωί, στην Εκκλησία Μεταμόρφωση Σωτήρος Σουρμένων.

Την περασμένη Τετάρτη η Ματίνα τραυματίστηκε σοβαρά όταν αντίκρισε ένα αυτοκίνητο με ιλιγγιώδη ταχύτητα να κατευθύνεται προς τα παιδιά που συνόδευε. Τότε μπήκε μπροστά για να τα προστατέψει.

Το άρθρο Θλίψη! Συγκλονίζουν τα μηνύματα για τη δημοτική αστυνομικό (photos) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
ματινα δημοτικη αστυνομια
Τυχαία Θέματα