«Το παιχνίδι της φαντασίας»

Η Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής ενόψει των Χριστουγέννων θα παρουσιάσει τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στις 17.00, στο κλειστό γήπεδο «Ανδρέας Δασκαλάκης» (Ηρώων Πολυτεχνείου 165) στην Ελευσίνα, την κωμωδία του Πιερ Κορνέιγ «Το παιχνίδι της φαντασίας».

Η εκδήλωση γίνεται με τη συνεργασία του Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Θριασίου Πεδίου και του Δήμου Ελευσίνας με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Στην παράσταση συμμετέχουν γνωστοί ηθοποιοί του Θεάτρου όπως ο Γιώργος Ματαράγκας, ο Μιχάλης Γιαννάτος, ο Πέτρος Ξεκούκης η Αθηνά

Μαυρομάτη και άλλοι.

Το έργο είναι σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόρτζου και σε διασκευή του Δημήτρη Ποταμίτη και πρόκειται για μία κωμωδία που ακροβατεί σε ένα τεντωμένο σκοινί, ανάμεσα στην φαντασία και την πραγματικότητα, και κάθε στιγμή κάθε λεπτό, είναι έτοιμο να κοπεί και να τιναχθούν όλα στον αέρα.

Ένα παιχνίδι που δεν έχει αρχή και τέλος, κανείς δεν είναι σίγουρος ποια είναι η αλήθεια και ποιο το ψέμα….. Κάπως έτσι δεν είναι άλλωστε και η ζωή μας ….

Ένας πατέρας ψάχνει απεγνωσμένα τον γιό του που έφυγε εξαιτίας του, βρίσκει μια μάγισσα και την παρακαλεί να του πει που βρίσκεται….. τότε αρχίζει το παιχνίδι της φαντασίας με ανατροπές, μπερδέματα και κωμικοτραγικές καταστάσεις.

Η Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κα Σταυρούλα Δήμου δήλωσε για την παράσταση: «Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την χώρα μας και την περιοχή μας. Επιλέξαμε σε αυτή τη συγκυρία να προσφέρουμε λίγες ώρες γέλιου και χαράς στους ανθρώπους της 3ης ηλικίας που δυστυχώς δεν έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν και να ψυχαγωγηθούν. Είναι μια μικρή προσφορά σε αυτούς τους ανθρώπους που μόχθησαν, πάλεψαν, πρόσφεραν στην κοινωνία, αλλά και πολλοί από αυτούς συνεχίζουν να προσφέρουν και στους οποίους είμαστε ευγνώμονες».

Keywords
Τυχαία Θέματα