Η γυναίκα του Τράγκα ευθύνεται για τους ΑΝΕΞΕΛ!

Όπως αναφέρει στην προσωπική του σελίδα ο Γιώργος Τράγκας οι συζητήσεις για τα βαφτίσια και τη δημιουργία του κόμματος ξεκίνησαν στο σπίτι του, για την ονομασία ευθύνεται η γυναίκα του και το …creative είναι βασισμένο στα συνθήματα του ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ «Είμαστε πολλοί, είμαστε ανεξάρτητοι, είμαστε Έλληνες»!

Μεταξύ άλλων, ο Γ. Τράγκας

γράφει χαρακτηριστικά: «Φτάσαμε στο παρά πέντε, στη διακήρυξη και με γλίτωσε η καλή μου τύχη, ο καλός Θεούλης.
Πέμπτη έγινε η συνάντηση στο σπίτι μου και Δευτέρα είδα όλο το creative στον αέρα και στον Άρειο Πάγο χωρίς να μας έχει ρωτήσει κανένας!».

Και συνεχίζει: «Καλό παιδί ο Πάνος αλλά του αρέσει πολύ να το παίζει Στάκαμαν!
Πιστεύει ότι φωνάζοντας μόνο κατά του μνημονίου ή επαναλαμβάνοντας ραδιοφωνικά συνθήματα λειτουργείς και προεδρεύεις κόμματος. Εγώ, δεν θα μείνω στο αν είναι γνήσιο ή όχι το non paper στο Προεδρικό. Εγώ έζησα ορισμένα πράγματα τα οποία θα τα συμπεριλάβω σε βιβλίο».

Ο Τράγκας συνεχίζει, το σφάξιμο, χωρίς βαμβάκι αυτή τη φορά, διερωτώμενος: «Πως μπορεί να είσαι φίλος του στρατηγού Γρυλλάκη και να έχεις παλαιότερα στενές σχέσεις με τον Γιώργο Γεωργαλά (τον προπαγανδιστή της επταετίας) και να λες ότι μπορείς να τα βρεις… με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.
Πως μπορείς να γράφεις βιβλία για την τρομοκρατία με την συνδρομή όπως υποστηρίζει εκείνος (του Γεωργαλά) και ταυτόχρονα να θέλεις να έχεις πολιτική επαφή με ένα χώρο που προηγουμένως έχεις κατηγορήσει ότι πιθανότατα ενέχεται στη δράση της τρομοκρατίας! Όταν δεν έχεις πρόγραμμα, δεν έχεις πολιτική έμπνευση και δηλώσεις ότι έχεις μια επιταγή της DELEC έναντι του ορυκτού πλούτου της χώρας, κάποια στιγμή θα φανείς μετέωρος και ελλιποβαρής αν και αρκετά βαρύς»…

Τελικό συμπέρασμα του Γιώργου Τράγκα: Γλιτώσαμε!

Τελικό συμπέρασμα του Νeo: Μπλέξαμε!

Keywords
Αναζητήσεις
anexel
Τυχαία Θέματα