Κατσουράνης: «Ξέρω τι χρειάζεται για τον τίτλο»

Την υπόσχεση πως θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων του, προκειμένου «ο ΠΑΟΚ να κάνει πράγματα που δεν έχει ξανακάνει», έδωσε ο Κώστας Κάτσουράνης, κατά την επίσημη παρουσίασή του από τον «Δικέφαλο».

Ο διεθνής μέσος σημείωσε πως το διάστημα που έμεινε εκτός αγωνιστής δράσης, ήταν πολύ δύσκολο για αυτόν και προσπάθησε να το ξεπεράσει με την οικογένειά του, ενώ συμπλήρωσε πως είναι καλό για τον «Δικέφαλο» που διαθέτει τόσους παίκτες από την Εθνική ομάδα.

Πιο αναλυτικά, ο Κώστας Κατσουράνης

δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Ξέρω τι χρειάζεται για τον τίτλο, αλλά δε μπορώ να το πω εδώ, θα το πω στον κ. Σαββίδη αν χρειαστεί. Όλοι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μου έχουν κάνει πολύ καλή εντύπωση. Κάτι καλό γίνεται. Με υπομονή και με δουλειά, μπορεί ο ΠΑΟΚ να κάνει πράγματα που δεν τα έχει ξανακάνει.

»Είμαστε πολλά παιδιά από την Εθνική και αυτό είναι καλό. Για κάθε ομάδα θα έπρεπε να ήταν παράδειγμα η Εθνική. Είναι καλό για τον ΠΑΟΚ που έχει τόσους παίκτες της Εθνικής, θα τον βοηθήσει να αποκτήσει ξανά δυναμική.

»Εδώ και πάρα πολλά χρόνια έπαιζα συνέχεια και το διάστημα που έμεινα εκτός ήταν δύσκολο. Προσπάθησα να το ξεπεράσω με την οικογένειά μου. Μετά από λίγο καιρό αποφάσισα ότι αυτό μου έτυχε και προσπάθησα να το αντιμετωπίσω, σκέφτηκα ότι κάποια γίνονται για έναν σκοπό.

»Έχω ακόμη πολλά να δώσω, γι' αυτό ήρθα εδώ. Θα δίνω το 100% στο γήπεδο και νομίζω πως θα καταφέρω και θα αφήσω εδώ το στίγμα μου.

»Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα και να πάρουμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ γιατί το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Από τη στιγμή που θα παίξεις προκριματικά για το Τσάμπιονς Λιγκ, είναι νωρίς να πούμε τι θα γίνει. Αν γίνει, θα έχουμε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε τους ομίλους.

»Τα περισσότερα πράγματα που έχουν γράψει για εμένα τα έχουν γράψει κάποιοι που δεν με ξέρουν. Στην προηγούμενή μου ομάδα ήμουν εύκολος στόχος, αλλά δεν με πείραξε, κύριος πήγα και κύριος έφυγα. Δεν δημιούργησα ποτέ πρόβλημα.

»Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ με ανθρώπους που γνωρίζω πολύ καλά. Δεν δίνω υποσχέσεις, θα δώσω το 100% όπως έκανα πάντα μέχρι τώρα στη καριέρα μου. Υπάρχουν καλές ιδέες στον ΠΑΟΚ, θέλω να γίνω ένα κομμάτι με τους υπόλοιπους και να φτάσουμε ψηλά την ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα