Η νέα γενιά τρομοκρατών θέλει να σκοτώσει-το Google έσωσε τον εφέτη του Πειραιά

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σε κατάσταση εγρήγορσης βρίσκεται η αντιτρομοκρατική υπηρεσία μετά και το νέο δέμα-βόμβα που την Πέμπτη στάλθηκε στο Εφέτη δικαστή του Πειραιά , στο σπίτι του στον Υμηττό. Άλλωστε είχε ήδη προηγηθεί ο βομβιστικός μηχανισμός που είχε αποσταλεί σε δικαστή στον Χολαργό .

Σε αναζήτηση στοιχείων οι Αρχές

Ο τρομοκρατικός μηχανισμός που εστάλη στο σπίτι του δικαστή στον Υμηττό, είχε ως ξεκάθαρο στόχο να σκοτώσει αυτόν και μέλη της οικογενείας

του. Από καθαρή τύχη απετράπη μια τέτοια εξέλιξη, καθώς στον δικαστή έκανε εντύπωση η ιδιότητα του αποστολέα του δέματος που φερόταν να είναι πανεπιστημιακός. Ο δικαστής αναζήτησε το όνομα του στο google και ανακάλυψε ότι δεν υφίσταται τέτοιο όνομα με την ιδιότητα του πανεπιστημιακού.

Υποπτεύθηκε λοιπόν, πως ίσως το δέμα να συνιστά κίνδυνο. Το κρύβει αμέσως στο πίσω μέρος του σπιτιού του και αφού απομακρύνει την οικογένεια του, ειδοποιεί την Αντιτρομοκρατική, από την οποία εστάλη ειδικό κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, που προχώρησε σε ελεγχόμενη έκρηξη.

Ύστερα από εξέταση του εκρηκτικού μηχανισμού διαπιστώθηκε πως αποτελείτο από εκρηκτική ύλη, ξυραφάκια, και κροτίδες. Θεωρείται βέβαιο πως αν είχε πυροδοτηθεί θα είχε σκοτώσει τον δικαστή.

Αποτυπώματα που δεν ταυτοποιούνται

Στον τρομοκρατικό μηχανισμό εντοπίστηκαν αποτυπώματα τα οποία όμως δεν κατέστη δυνατό να ταυτοποιηθούν. Γεγονός που σημαίνει πως όσοι κατασκεύασαν και απέστειλαν τον συγκεκριμένο τρομοκρατικό μηχανισμό, δεν βρίσκονται καταχωρημένοι στην βάση δεδομένων της αστυνομίας, οπότε πιθανότατα έχουν καθαρό ποινικό μητρώο.

Κάτι που ισχύει και για το δέμα που στάλθηκε στις αρχές Ιούνη στην Πρόεδρο Εφετών Ισιδώρα Πόγκα. Τα δύο αυτά περιστατικά σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αντιτρομοκρατικής συνδέονται μεταξύ τους, ενώ και τα δύο καταδεικνύουν πως έχει αναδυθεί μια νέα γενιά τρομοκρατών που εικάζεται πως βρίσκεται σε επαφή με την «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», που όμως η μη παλαιότερη εμπλοκή της σε τρομοκρατική ενέργεια, καθιστά εξαιρετικά δύσκολο τον εντοπισμό των ατόμων που την απαρτίζουν.

Το άρθρο Η νέα γενιά τρομοκρατών θέλει να σκοτώσει-το Google έσωσε τον εφέτη του Πειραιά εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα