Προφυλακιστέοι έξι κατηγορούμενοι για την απαγωγή του 26χρονου

Ανακριτής και εισαγγελέας ομόφωνα έκριναν ότι πρέπει να οδηγηθούν στη φυλακή οι έξι άντρες που είναι κατηγορούμενοι για την υπόθεση της απαγωγής του 26χρονου, ο οποίος εξακολουθεί να αγνοείται από τον περασμένο Αύγουστο.

Αντιθέτως, υπήρξε διαφορετική εκτίμηση για τη συγκατηγορούμενη τους η οποία αφέθηκε ελεύθερη, μετά την απολογία της στον 4ο Ειδικό Ανακριτή.

Οι κατηγορούμενοι αρνούνται το βαρύ κατηγορητήριο που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση, στο οποίο περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, κακουργήματα όπως της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, απαγωγής κ.α. Ως «εγκέφαλος»

της απαγωγής του νεαρού, για τη ζωή του οποίου εκφράζονται φόβοι, φέρεται ένας ηλικιωμένος, φίλος της οικογένειας του 26χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συγκατηγορούμενοι του στην υπόθεση απολογούμενοι ισχυρίστηκαν ότι ο 72χρονος είναι αυτός που οργάνωσε την απαγωγή και ότι οι ίδιοι είχαν περιφερειακούς ρόλους. Ο ίδιος ο βασικός κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίζεται πως το θύμα, ο νεαρός 26χρονος φοιτητής, ήταν εκείνος που του ζήτησε να τον βοηθήσει να «στήσουν» την απαγωγή με σκοπό να αποσπάσει χρήματα από την οικογένεια του.

Keywords
Τυχαία Θέματα