Ποιος είναι ο νέος… Κλάους που ετοιμάζεται να κλέψει τις καρδιές των Παοκτζήδων

Την ώρα που στον ΠΑΟΚ ετοιμάζονται να μπούνε στην τελική ευθεία της σεζόν σε πρωτάθλημα και κύπελλο, δουλεύουν παράλληλα και σε άλλα επίπεδα. Έτσι η δεύτερη ομάδα που συμμετέχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας ετοιμάζεται να σηκώσει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Με δύο αγώνες λιγότερους βρίσκεται στο +3 από τον Ολυμπιακό και έτσι μόνο με… αυτοκτονία θα χάσει την πρώτη θέση. Μεγάλο μερίδιο… ευθύνης για την πορεία της όμως έχει ο Ευθύμης

Κουλούρης. Ποιος είναι αυτός; Ο νέος… Κλάους όπως αρέσκονται να λένε κάποιοι στον ΠΑΟΚ, λόγω των επιδόσεων του 18χρονου επιθετικού.

Ο Κουλούρης μέχρι τώρα έχει προλάβει να ισοφαρίσει το αντίστοιχο ρεκόρ σκοραρίσματος που κατέχει ο Αθανασιάδης από τη σεζόν 2006, όταν ήταν αυτός που είχε οδηγήσει τον Δικέφαλο στην κατάκτηση του τίτλου. Ομοίως τώρα ο πιτσιρικάς θέλει να οδηγήσει την ομάδα του σε παρόμοια επιτυχία, σπάζοντας ταυτόχρονα το ρεκόρ. Για την ακρίβεια συντρίβοντάς το, αφού με εννιά παιχνίδια να απομένουν ακόμη ο Κουλούρης μπορεί να εκτοξεύσει τον αριθμό τερμάτων σε υψηλότατα επίπεδα.

Η παρουσία του πάντως με την Κ20 δεν είχε περάσει απαρατήρητη ούτε από τον Χουμπ Στέφενς, ο οποίος είχε φροντίσει να τον… συστήσει στο ευρύ κοινό. Του είχε δώσει χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο παιχνίδι κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Ο Κουλούρης φρόντισε να αποζημιώσει και να ευχαριστήσει τον κόουτς για την ευκαιρία που του έδωσε σκοράροντας δύο από τα τρία τέρματα που είχε πετύχει η ομάδα του. Τότε ήταν και η πρώτη φορά που τα φώτα της δημοσιότητας στράφηκαν πάνω του και όλοι πλέον περιμένουν να δουν αν η εξέλιξή του θα είναι ανάλογη.

Keywords
Τυχαία Θέματα