Δεν τα παρατάω!

Με αφορμή το ντέρμπι της Ντόρτμουντ με την Σάλκε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, αναφέρθηκε στο ελληνικό ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ο Έλληνας αμυντικός μίλησε στην επίσημη σελίδα της γερμανικής λίγκας, αναφέρθηκε στην διαφορά νοοτροπίας μεταξύ των δύο χωρών και στην βία που υπάρχει στα γήπεδα της χώρας μας.

Ακόμα αναφέρθηκε στο μεγάλο διάστημα που απουσίαζε από την αγωνιστική δράση.

Τα

πιο χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τα όσα δήλωσε ο Παπαδόπουλος:

Για το αν σκέφτηκε πως μπορεί να μην ξαναπαίξει ποδόσφαιρο:

"Δεν το σκέφτηκα ποτέ… Φυσικά δεν είναι μια εύκολη στιγμή να επιστρέφεις έπειτα από ένα χρόνο. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα τα παρατήσει, ήξερα από την αρχή πως πρέπει να δουλέψω σκληρά για να επιστρέψω. Ετσι, κάνω αυτό που πρέπει.

Δεν είμαι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που παθαίνει κάτι ανάλογο. Και σχεδόν όλοι επέστρεψαν. Αυτό μου δίνει θάρρος".

Για το ντέρμπι με τη Ντόρτμουντ:

"Δεν είμαι ντόπιος, αλλά τα τέσσερα τελευταία χρόνια που παίζω στη Σάλκε το έχω ζήσει και αγαπώ πραγματικά την ομάδα. Το ντέρμπι με τη Ντόρτμουντ είναι πολύ μεγάλο γεγονός και ο κόσμος θέλει τόσο τη νίκη. Στον πρώτο γύρο χάσαμε. Tώρα ελπίζω να νικήσουμε".

Για τη σύγκριση με το ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός:

"Είναι τεράστια εμπειρία για μας αυτό το ντέρμπι, ενώ το περιμένουν με ανυπομονησία οι οπαδοί. Ωστόσο, η νοοτροπία των οπαδών στη Γερμανία δεν είναι τόσο θερμή όσο στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα το ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός το αποκαλούν «Μητέρα όλων των Μαχών». Δυστυχώς, πολλές φορές είχαμε πραγματική μάχη εκτός γηπέδου. Μάλιστα, πριν λίγες εβδομάδες είχαμε ταραχές".

Keywords
Τυχαία Θέματα