Ο στόχος του!

Με την τεσσάρα στο Παγκρήτιο επί του Εργοτέλη ξεπεράστηκε με τον καλύτερο τρόπο ο αποκλεισμός από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την ομάδα του Ολυμπιακού να ξεχνά ό,τι έγινε και να επικεντρώνεται πλέον στους αγώνες που απομένουν και περισσότερο στο Κύπελλο.

Πρώτα βέβαια υπάρχει ο Αστέρας Τρίπολης και μετά ο Άρης, αλλά κανείς δεν ξεχνά τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο

Ελλάδας, με την πρώτη να διεξάγεται την επόμενη εβδομάδα στον Ναό. Το καλό της υπόθεσης είναι η κατάσταση του Βαλντέζ, που άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, το άμεσο μέλλον.

Φαίνεται να έχει βρει τη φόρμα του την πιο κατάλληλη στιγμή. Στον αγώνα της Κρήτης ήταν ο καλύτερος. Σημείωσε χατ-τρικ, βρήκε και με το παραπάνω τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και αυτόν προορίζει ο Μίτσελ προκειμένου να διαλύσει τον ΠΑΟΚ.

Ο Παραγουανός είναι «νταμάρι». Δυνατός παίκτης, που παίζει με πάθος. Ό,τι χειρότερο δηλαδή για τους αμυντικούς του ΠΑΟΚ. Ο Μίτσελ στηρίζει πολλά επάνω του, αφού εκτός των άλλων, είναι καθαρός φορ, ξέρει να παίρνει την κατάλληλη θέση και αναμένεται να επιβεβαιώσει τις σκέψεις του προπονητή του στο γήπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα