Οικονόμου για Τσίπρα: «Όλα τριγύρω αλλάζουνε, κι όλα τα ίδια μένουν»

Με δυο φωτογραφίες του Αλέξη Τσίπρα με τους παραγωγούς – μία από τον Φεβρουάριο του 2013 και μια σημερινή – και τον χαρακτηριστικό στίχο του Μανώλη Ρασούλη «όλα τριγύρω αλλάζουνε, κι όλα τα ίδια μένουν» από τραγούδι του Νίκου Παπάζογλου, ο Γιάννης Οικονόμου «απάντησε» στις σημερινές προεκλογικές εξαγγελίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε κτηνοτρόφους και αγρότες, κατά την παρουσία του στη Θεσσαλία. «Τότε, 4/2/2013. Τώρα, 17/2/2023. “Όλα τριγύρω αλλάζουνε, κι όλα τα ίδια μένουν” (που τραγουδούσε ο Ν. Παπάζογλου, σε στίχους Μ. Ρασούλη). Όση αξία είχαν

εκείνα που υποσχόταν τότε, άλλη τόση -και λιγότερη- έχουν όσα υπόσχεται τώρα» ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας περιοδεύει σήμερα στη Θεσσαλία. Ο κ. Τσίπρας είχε συνάντηση αρχικά με κτηνοτρόφους στη Φιλύρα Τρικάλων και στη συνέχεια θα έχει σύσκεψη με εκπροσώπους Συντονιστικής Επιτροπής Μπλόκων στην Καρδίτσα ενώ το βράδυ θα πραγματοποιήσει Ομιλία σε ανοιχτή συγκέντρωση στο αίθριο της Δημοτικής Αγοράς Καρδίτσας.

Τότε, 4/2/2013. Τώρα, 17/2/2023.
"Όλα τριγύρω αλλάζουνε, κι όλα τα ίδια μένουν" (που τραγουδούσε ο Ν. Παπάζογλου, σε στίχους Μ. Ρασούλη).
Όση αξία είχαν εκείνα που υποσχόταν τότε, άλλη τόση -και λιγότερη- έχουν όσα υπόσχεται τώρα. pic.twitter.com/48MX3E7g20

— Γιάννης Οικονόμου (@joikonomou) February 17, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα
Οικονόμου, Τσίπρα, Όλα,oikonomou, tsipra, ola