Ένοχος ο 32χρονος για το τριπλό θανατηφόρο στη Λεμεσό

Ένοχος κρίθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού ο 32χρονος κατηγορούμενος για το τριπλό θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 27 Μαΐου 2017 με θύματα τον Ανδρέα Γιασεμή 32 ετών, τον Δημήτρη Σάββα επίσης 32 ετών και τον Παναγιώτη Στεφάνου, 26 χρόνων.

Σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 32χρονο σε όλες τις κατηγορίες, ενώ ορίστηκε νέα ημερομηνία στις αρχές του επόμενου μήνα για επιβολή ποινής.

Το ίδιο δημοσίευμα

αναφέρει ότι μετά την απόφαση, ο 32χρονος τέθηκε υπόδικος και θα οδηγηθεί στις Κεντρικές Φυλακές, καθώς μέχρι σήμερα βρισκόταν ελεύθερος με όρους.

Υπενθυμίζεται ότι το τριπλό θανατηφόρο σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 5 τα ξημερώματα όταν ο κατηγορούμενος οδηγός παραβίασε κόκκινο σηματοδότη στη διασταύρωση των οδών Συνεργατισμού και Γρηγόρη Αυξεντίου στα Πάνω Πολεμίδια, σκοτώνοντας ακαριαία και τους τρεις επιβάτες.

Ο κατηγορούμενος μερικές ώρες πριν την πρόκληση του θανατηφόρου, ενεπλάκη σε καυγά με οδηγό ταξί. Ο 54χρονος οδηγός ταξί, είχε καταγγείλει πως δέχθηκε γρονθοκοπήματα στο κεφάλι από τον νεαρό, ο οποίος του ανέκοψε το δρόμο, επειδή προηγουμένως κόρναρε και προσπάθησε να προσπεράσει το όχημα του, που κινείτο με χαμηλή ταχύτητα.

Ακολούθως, ο 32χρονος μετέβη στην οικία του και αφού στάθμευσε το όχημα του, άρχισε να διακινείται στην περιοχή Πολεμιδιών, με διπλοκάμπινο όχημα, το οποίο ενεπλάκη στο τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο των τριών αντρών.

Το Επαρχιακό Δικαστηρίου Λεμεσού του είχε επιβάλει ποινή φυλάκισης 6 μηνών για το ξυλοδαρμό, καθώς βρέθηκε ένοχος για επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και εξύβριση του οδηγού ταξί. Η δικαστική διαδικασία διήρκεσε για μεγάλο χρονικό διάστημα με την ίδια την υπόθεση να θεωρείται πολύ δύσκολη, ωστόσο η Νομική Υπηρεσία πέτυχε την καταδίκη του κατηγορούμενου και στις 14 κατηγορίες.

Τη Νομική Υπηρεσία εκπροσώπησε ο Δημόσιος κατήγορος Α' κ. Γιάννος Αργυρού.

Διαβάστε επίσης: 

Συνελήφθη ο οδηγός του τριπλού θανατηφόρου στη Λεμεσό

Τριπλό θανατηφόρο Λεμεσού: Αναβλήθηκε η δίκη 25χρονου

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ένοχος, 32χρονος, Λεμεσό,enochos, 32chronos, lemeso