Αντόνε: «Ήταν όνειρο μου να πρπονήσω τον Απόλλωνα μια μέρα»

Ο Απόλλωνας δημοσίευσε μέσω της επίσημης σελίδας του το 150ο τεύχος του περιοδικού. Στο τεύχος μίλησε και ο νέος τεχνικός της ομάδας, Μπογκντάν Αντόνε

Αναλυτικά:

Το ιστορικό 150ο τεύχος του Απόλλων Λεμεσός είναι τώρα διαθέσιμο! Το πρώτο τεύχος δημοσιεύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2004, όταν ακόμη τυπωνόταν υπό την μορφή της εφημερίδας.

Σε αυτό το τεύχος μπορείτε να διαβάσετε την πρώτη συνέντευξη του Μπογκντάν Αντόνε ως προπονητού του Απόλλωνα ο οποίος δήλωσε πως γνωρίζει πού ήρθε και τις απαιτήσεις που υπάρχουν στον σύλλογο, αποκαλύπτοντας

μάλιστα ότι το να βρίσκεται σε αυτή την θέση αποτελούσε το όνειρό του. Ο Ρουμάνος τεχνικός εξέφρασε επίσης την πεποίθηση ότι αν η ομάδα επιτύχει να βρίσκεται στην πρώτη εξάδα, τότε θα καταφέρουμε να βγούμε και στην Ευρώπη.

Στην υπόλοιπη θεματολογία του περιοδικού ξεχωρίζουν επίσης οι συνεντεύξεις των Χαϊτάμ Αλεσάμι και Ντανίλο Σπόλιαριτς οι οποίοι μιλούν στο Απόλλων Λεμεσός για την καριέρα, την προσωπική τους ζωή και το μέλλον τους.

Μπορείτε να διαβάσετε το ενδιαφέρον First &Last με τον Δημήτρη Δημητρίου ο οποίος απαντά για τις πρώτες του εμπειρίες γύρω από το ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Καλή ανάγνωση.

Πατήστε ΕΔΩ για να τα διαβάσετε όλα 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αντόνε, Ήταν, Απόλλωνα,antone, itan, apollona