Ο ΣΥΡΙΖΑ και η Τρόικα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Υπόγειες επαφές με την Τρόικα κατήγγειλε το ΠΑΣΟΚ ότι έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή αναφορά του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης Βασίλη Χατζηλάμπρου κατά τη συζήτηση στην Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής του νομοσχεδίου

«Φάροι, Στρατολογία και άλλες διατάξεις».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε στην συνεδρίαση: «Φροντίσαμε και έχουμε μάθει το λεγόμενο σχέδιο, αλλά δεδομένου ότι…». Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κ. Τριαντάφυλλος παρενέβη ρωτώντας τον πώς το έχουν μάθει, για να λάβει την απάντηση από τον κ. Χατζηλάμπρου «έχουμε και εμείς ανθρώπους στην Τρόικα», φράση που όπως ενημέρωσε το ΠΑΣΟΚ έχει καταγραφεί στα πρακτικά.

Η Αναπληρώτρια Υπουργός Άμυνας Φώφη Γεννηματά δεν άφησε την σχετική αποστροφή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να πέσει κάτω και είπε ότι «είναι πολύ σημαντικό ότι έχει ήδη καταγραφεί στα πρακτικά της επιτροπής ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ανθρώπους μέσα στην Τρόικα και ίσως γι’ αυτό δεν χρειάστηκε να έρθει στο γραφείο μου για να ενημερωθεί από τα έγγραφα που έχουμε στα χέρια μας».

«Το μόνο που αποδεικνύεται, τελικά, είναι ότι ο κύριος Τριαντάφυλλος και η συγκυβέρνηση έχουν χάσει την επαφή με την κοινή λογική, το χιούμορ και την πραγματικότητα», πέρασε στην αντεπίθεση ο κ. Χατζηλάμπρου διευκρινίζοντας ότι στην απαίτηση του ΣΥΡΙΖΑ η κ. Γεννηματά να φέρει στη Βουλή το σχέδιο που συμφώνησε με την Τρόικα για τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, η αναπληρωτής υπουργός δήλωσε ότι το σχέδιο είναι απόρρητο.

«Κάνοντας ότι δεν καταλαβαίνουν πως είναι θέμα ουσίας και δημοκρατίας να φέρουν το σχέδιο για την ελληνική αμυντική βιομηχανία στη Βουλή, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Τριαντάφυλλος ρώτησε πού μάθαμε για το σχέδιο διάλυσης και φτάνει στο σημείο να μας κατηγορεί για υπόγειες επαφές με την τρόικα», επεσήμανε σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Το άρθρο Ο ΣΥΡΙΖΑ και η Τρόικα εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα