Θεσσαλονίκη: “Χολιγουντιανή” σύλληψη επικίνδυνου κακοποιού

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σκηνές κινηματογραφικής καταδίωξης, βγαλμένες από ταινία του Χόλιγουντ, εκτυλίχθηκαν στη Θεσσαλονίκη για τη σύλληψη ενός άκρως επικίνδυνου 32χρονου άνδρα, ο οποίος καταζητείτο με διεθνές ένταλμα για δύο δολοφονίες στην Αλβανία.

Το χρονικό της σύλληψης

Ο 32χρονος Αλβανός, ο οποίος επέβαινε σε μοτοσικλέτα με άλλο ένα άτομο, αγνόησε τα σήματα

των αστυνομικών για τυπικό έλεγχο και ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη και λίγη ώρα αργότερα, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη στην περιοχή των Διαβατών, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε, με ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για δύο ανθρωποκτονίες που φέρεται ότι τέλεσε στην Αλβανία, όπως επίσης και δύο καταδικαστικές αποφάσεις για υπεξαίρεση.

Ο αλλοδαπός οδηγείται στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές, ενώ οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεπιβάτη του, ο οποίος κατά την καταδίωξη κατάφερε να διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το άρθρο Θεσσαλονίκη: “Χολιγουντιανή” σύλληψη επικίνδυνου κακοποιού εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα