Μακελάρης σπέρνει τον τρόμο σε κλαμπ στις ΗΠΑ (video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Θρίλερ εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, ώρα Ηνωμένων Πολιτείων, στο gay bar «Pulse» στο Ορλάντο των Ηνωμένων Πολιτειών όπου ένοπλος άρχισε να πυροβολεί, ενώ κρατούσε ομήρους.

Ο άντρας αγνώστων στοιχείων, πυροβόλησε τουλάχιστον 20 ανθρώπους, ενώ οχυρώθηκε μέσα στο κλαμπ, κρατώντας ομήρους.

Μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες πως μπορεί ο μακελάρης να έχει τοποθετήσει πάνω του βόμβα ώστε να αποφύγει την ακινητοποίηση του από το πλήθος.

Νεκρός ο μακελάρης – Τουλάχιστον 20 νεκροί θαμώνες

Περισσότεροι

από 20 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν από την επίθεση του ενόπλου όπως ανακοίνωσε ο σερίφης της πόλης. Συνολικά 42 τραυματίες έχουν ήδη μεταφερθεί σε νοσοκομεία της πόλης.

Διαβάστε εδώ τον απολογισμό της τραγωδίας

Ο δράστης ήταν οπλισμένος με ένα αυτόματο τουφέκι και ένα πιστόλι όταν πυροβόλησε πάνω από 20 φορές στο κλαμπ στο οποίο εκείνη την ώρα διασκέδαζαν περίπου 100 άτομα.

Ακολούθησε τρίωρη ομηρία για να σκοτωθεί τελικά ο μακελάρης μετά από ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς.

Ετρεξαν να σωθούν

Ένας από τους θαμώνες του μπαρ που κατάφερε και βγήκε έξω τρέχοντας, αναφέρει στη σελίδα του μπαρ στο facebook τη δική του μαρτυρία:

«Ήμουν εκεί. Άνοιξε πυρ γύρω στις 2:00 το πρωί. Οι άνθρωποι ήταν στην πίστα και το μπαρ. Μερικοί από μας που ήμασταν κοντά στο μπαρ και την έξοδο καταφέραμε να βγούμε τρέχοντας. Είμαι με ασφάλεια στο σπίτι και ελπίζοντας ο καθένας να πάει στο σπίτι με ασφάλεια».

Κάτοικοι της περιοχής έχουν βγει στους δρόμους και καταγράφουν με τα κινητά τους τις στιγμές αγωνίας και την αστυνομική επιχείρηση.

Δείτε ερασιτεχνικές φωτογραφίες, βίντεο και αναρτήσεις στο Facebook και στο Twitter ανέφεραν ότι άκουσαν πολλούς πυροβολισμούς στην περιοχή.

Update: Crisis Management and the Bomb unit have arrived at #Pulse #Shooting #Orlando #FloridaShooting pic.twitter.com/bPvNqbH8xu«

— Traci Deveau (@Devoted2HR) 12 Ιουνίου 2016

#Pulse #PulseShooting #Orlando #OrlandoShooting done by #Gamergate https://t.co/UbEedDmWzD — M▲G▲TRON (@CthulhusGames) 12 Ιουνίου 2016

Κάποιοι χρήστες του Twitter δημοσιοποίησαν και φωτογραφία του δράστη

A beautiful head of winner «@realJordanFash: Local white supremacist Sam Hyde confirmed as shooter #pulse #Orlando » pic.twitter.com/GcGRqjmLcE

— PK (@pk1473) 12 Ιουνίου 2016

Το άρθρο Μακελάρης σπέρνει τον τρόμο σε κλαμπ στις ΗΠΑ (video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα