Αγγλία-Ρωσία: Ματσάρα αλλά και …ξύλο στη Μασσαλία

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η παράδοση που θέλει την Αγγλία να μην κερδίζει στην πρεμιέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, επιβεβαιώθηκε χθες το βράδυ καθώς η Ρωσία κατάφερε και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα.

Η Αγγλία ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, είχε πολλές ευκαιρίες για να φτάσει σε μία εύκολη νίκη. Όμως η θεά …μπάλα είχε άλλη «άποψη» για την πρεμιέρα των Άγγλων στο Euro

2016.

Οι Άγγλοι δημιούργησαν αρκετές φάσεις στα καρέ του Ακινφέεφ και έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις με τον Λαλάνα και σε άλλη μία με τον Στέρλινγκ.
Η τεράστια ευκαιρία για να προηγηθεί ήταν στο 71 με το δοκάρι του Ρούνεϊ στο 71΄ (απόκρουσε πρώτα ο Ακινφέεφ).

Τελικά στο 73΄ ο Ντάιερ με απευθείας φάουλ έβαλε μπροστά τους Αγγλους (1-0) και όλα έδειχναν ότι τα «τρία Λιοντάρια» θα πανηγύριζαν την πρώτη τους επιτυχία σε πρεμιέρα ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ωστόσο, στη μοναδική φάση που αδράνησε η άμυνά τους, ο Μπερεζούτσκι στο 92΄ έπιασε την κεφαλιά η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και «κρέμασε» τον Χαρτ. Το γκολ του αρχηγού ήταν αρκετό για να χαρίσει στην Ρωσία έναν ανέλπιστο, έτσι όπως είχε εξελιχθεί μέχρι τότε το ματς, βαθμό.

Ξύλο και 19 τραυματίες στη Μασσαλία

Νωρίτερα βίαια επεισόδια εκτυλίχθηκαν ανάμεσα σε θερμοκέφαλους οπαδούς περιμετρικά του Παλιού Λιμανιού της Μασσαλίας κοντά στο στάδιο Βελοντρόμ όπου λίγες ώρες αργότερα αναμετριόνταν οι αγαπημένες τους εθνικές ομάδες της Αγγλίας και της Ρωσίας.

Χαροπαλεύει Άγγλος φίλαθλος!

Συνολικά 19 άτομα τραυματίστηκαν , μεταξύ των οποίων ένας Άγγλος φίλαθλος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Ο τραυματίας δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αφού δέχθηκε «χτυπήματα με σιδηρόβεργες, κυρίως στο κεφάλι»!

Ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Μπερνάρ Καζνέβ καταδίκασε «την ανεύθυνη κι εσκεμμένη συμπεριφορά των ψευδο- οπαδών».

Το άρθρο Αγγλία-Ρωσία: Ματσάρα αλλά και …ξύλο στη Μασσαλία εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα