Ηράκλειο: Ένας 35χρονος νεκρός εξαιτίας του χιονιά

Έφυγε από τη ζωή στο δωμάτιο, όπου κοιμόταν, ένας 35χρονος κτηνοτρόφος, στα Ρουσσοχώρια του δήμου Μινώα Πεδιάδας Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, λόγω των διακοπών στην ηλεκτροδότηση από την κακοκαιρία, ο άτυχος άνδρας έθεσε σε λειτουργία μια γεννήτρια, ώστε να ζεστάνει το σπίτι του, όμως αυτό είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του από αναθυμιάσεις, καθώς είχε αποκοιμηθεί. Βρέθηκε νεκρός από τους γονείς του. Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Μίνωα Πεδιάδας Ζαχαρίας Καλογεράκης ο 35χρονος αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας.

Την ίδια ώρα χιονόπτωση και χαμηλές θερμοκρασίες

επικρατούν και στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Μινώα Πεδιάδας, με όλους σχεδόν τους οικισμούς να ντύνονται στα λευκά. Άμεση ήταν από την πρώτη στιγμή η κινητοποίηση της δημοτικής Αρχής. Μηχανήματα του δήμου με τη συμβολή μηχανήματος της 133ης Σμηναρχίας Μάχης Καστελλίου κράτησαν ανοιχτούς τους κεντρικούς δρόμους των οικισμών για την ασφαλή διέλευση των οχημάτων.

Εξαιτίας του παγετού, με απόφαση του δημάρχου Μινώα Πεδιάδας, κλειστοί παραμένουν σήμερα Τετάρτη οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί. Επιπλέον, αύριο Πέμπτη 8, κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί στην ευρύτερη περιοχή του δήμου.

Τέλος, τα τμήματα Πολιτικής Προστασίας των δήμων ενημερώνουν τους δημότες ότι σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και σήμερα, οπότε πρέπει να είναι προσεκτικοί και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα