Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 7 Ιανουαρίου

Διαβάστε αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για τα επαγγελματικά, τα προσωπικά και τα οικονομικά για κάθε ζώδιο.

Κριός

Η θέση της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα είναι πολύ ευνοϊκή για σας τους Κριούς και σας προσφέρει την ευκαιρία να περάσετε όμορφες στιγμές με τα παιδιά, τον ερωτικό σας σύντροφο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα γενικότερα. Όμως, εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας καλό θα είναι να μην ασχοληθείτε με κάποια θέματα, τα οποία θα μπορούσαν να δημιουργήσουν διάφορες παρεξηγήσεις στον συναισθηματικό σας τομέα. Αποφύγετε να δώσετε

αφορμές στους φίλους σας να παρέμβουν στην προσωπική σας ζωή. Αν έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας, μπορείτε να βάλετε τώρα κάποιον στόχο σημαντικό, ο οποίος θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.

Ταύρος

Εσείς οι Ταύροι, με την Σελήνη να κινείται σήμερα στον Λέοντα, μπορείτε να ασχοληθείτε με τα οικογενειακά σας θέματα ή με υποθέσεις της ακίνητης περιουσίας σας. Αυτή την περίοδο, σας διακατέχει, στην κυριολεξία, μια τάση υπεραισιοδοξίας, ίσως και «αλαζονείας», θα μπορούσα να πω, ειδικά εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να αποβεί σε βάρος σας. Προφυλαχτείτε ακόμη από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Οι Ταύροι του Απριλίου έχετε πολλές και σημαντικές κοινωνικές υποχρεώσεις και γενικά θα περάσετε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα! Πρόσωπα κύρους, του αντίθετου φύλου, προσφέρονται να σας βοηθήσουν. Ωστόσο, πρέπει να προσέχετε, γιατί είναι πιθανό να εκτεθείτε από τον τρόπο με τον οποίο θα προσπαθήσετε να επωφεληθείτε από την βοήθειά τους. Θέλετε να κάνετε αλλαγές στον επαγγελματικό σας χώρο, ίσως όμως να μην είναι ακόμη η κατάλληλη ώρα, να προχωρήσετε σε αυτές.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους η Σελήνη στον Λέοντα δείχνει πολλές επαφές με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ( φίλους και συγγενείς). Όμως, η συναισθηματική σας ζωή δείχνει να παίρνει έναν νέο δρόμο, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί τον Μάιο. Τώρα θα γίνουν κάποιες επαφές, συμφωνίες και συζητήσεις, ενώ πολλοί από εσάς θα έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Ίσως ακόμη και εσείς να προγραμματίσετε κάποια ταξίδια. Αν ασχολείστε με γραπτά, με εκδόσεις, με πνευματικές εργασίες, αν γενικά χρησιμοποιείτε τον γραπτό λόγο, αποφύγετε να είστε δηκτικοί στην έκφρασή σας. Πολλές αλλαγές περιμένουν εσάς που έχετε γεννηθεί τον Ιούνιο. Ο Ουρανός από το ζώδιο του Κριού δείχνει κάποιες αλλαγές που έχουν σχέση με τον τομέα των φίλων σας, την κοινωνική σας ζωή, ίσως, γενικότερα, και την συλλογική δουλειά, η οποία θα μπορούσε την περίοδο αυτή να αποδώσει κατά τον καλύτερο τρόπο.

Καρκίνος

Η περίοδος αυτή είναι πάρα πολύ σημαντική για σας τους Καρκίνους, με την παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου να δείχνουν ότι η συναισθηματική σας ζωή θα περάσει από αρκετά και σημαντικά σκαμπανεβάσματα! Ενδεχομένως αλλιώς να ξεκινήσει η συναισθηματική σας ζωή αυτόν τον μήνα και αλλιώς να τελειώσει. Αν αποφασίσετε, ωστόσο, να κάνετε κάποιες αλλαγές σε αυτόν τον τομέα, θυμηθείτε ότι θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά και το επόμενο βήμα σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις αρχές Ιουλίου. Σήμερα θα γίνει κάποια συζήτηση που αφορά τα οικονομικά σας θέματα, τόσο τα τρέχοντα, όσο και τα οικονομικά που έχουν σχέση με άλλους( εφορίες, δάνεια, ασφάλειες και άλλα παρόμοια θέματα). Η επιρροή της Πανσελήνου, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, σταδιακά εξασθενεί, δίνοντας σας έτσι την ευκαιρία να ρυθμίσετε κάποιες σημαντικές σας υποθέσεις. Μια αλλαγή που σκέφτεστε να κάνετε στον επαγγελματικό σας τομέα, θα πρέπει, όμως, να την μελετήσετε πολύ προσεχτικά.

Λέων

Αν και ο κυβερνήτης σας, ο Ήλιος, από το ζώδιο του Αιγόκερω, όπου βρίσκεται, υπενθυμίζει σε εσάς τους Λέοντες διάφορα θέματα της εργασίας σας, ίσως ακόμη και της υγείας σας, η περίοδος όμως αυτή σας ανήκει! Με την Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, μπορείτε να ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά και πολύ σημαντικά για σας θέματα, τα οποία σας απασχολούν. Βέβαια, μια αλλαγή περιμένει εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-6 Αυγούστου. Καθώς φαίνεται, θα έχετε επαφές με το εξωτερικό, αλλά και πολύ σημαντικές συναντήσεις και συζητήσεις, ενώ πολλοί θα ασχοληθείτε με θέματα σπουδών ή πνευματικές εργασίες γενικότερα. Η Αφροδίτη και ο Ερμής στον Υδροχόο, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, σας φέρνουν πιο κοντά στον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας, ειδικά αν ανήκετε στους Λέοντες του Ιουλίου. Γενικά, θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις αυτή την περίοδο. Εσείς, βέβαια, που έχετε γεννηθεί μετά τις 13-14 Αυγούστου, θα πρέπει να προσέχετε, μιας και ο Άρης, επίσης απέναντί σας, καραδοκεί για να δημιουργήσει εντάσεις και συγκρούσεις. Θα πρέπει επίσης να προφυλαχτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα.

Παρθένος

Παρθένοι μου, η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη και προσφέρεται, για να μείνετε λίγο μόνοι και να σκεφτείτε τα όσα σας απασχολούν. Καθώς, μάλιστα, ανήκετε σε ζώδιο της Γης και ιδιαίτερα σκεπτόμενο μάλιστα, μπορείτε να ασχοληθείτε με διάφορα θέματα που έχουν σχέση με την υγεία σας ή ακόμη και με την εργασία σας. Γενικότερα, σε αυτούς τους δύο τομείς θα υπάρξουν νέα δεδομένα στην ζωή σας. Σήμερα, έστω και αν έχετε αρκετές κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις, προσπαθήστε να βρείτε τον χρόνο να μείνετε για λίγο μόνοι, αλλά και να συζητήσετε με κάποιους φίλους, ή γενικά με πρόσωπα που εμπιστεύεστε, τα θέματα που σας απασχολούν αυτή την περίοδο. Να γνωρίζετε ότι ο χώρος της υγείας σας αλλά και της εργασίας σας θα σας απασχολεί για πολύ καιρό, ως και τον Μάρτιο. Όμως, μετά τις 22 Ιανουαρίου, που ο Ερμής, ο δικός σας κυβερνήτης πλανήτης, αρχίζει την ανάδρομη πορεία του, ίσως να καθυστερήσουν κάποια θέματα, τα οποία σας απασχολούν, ενώ είναι επίσης πιθανό και να μετανιώσετε εσείς για αυτά. Προσέχετε, λοιπόν.

Ζυγός

Παρά το γεγονός ότι η προχθεσινή Πανσέληνος επηρέασε εσάς τους Ζυγούς, βρίσκεστε σε μια σημαντική περίοδο, κατά την οποία μπορείτε να δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα! Ειδικά για σας τους Ζυγούς που έχετε γεννηθεί τον Σεπτέμβριο, οι συναντήσεις συναισθηματικής αλλά και σεξουαλικής φύσεως θα είναι πολύ σημαντικές. Οι φίλοι είναι κοντά σας αυτή την περίοδο, προσπαθήστε να επωφεληθείτε από τη συμπαράστασή τους. Βέβαια, πολλές αλλαγές γίνονται στη ζωή σας, αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-6 Οκτωβρίου. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας θα έρθετε κοντά στους ανθρώπους που αγαπάτε, όμως, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και διάφορες εντάσεις, οι οποίες θα έχουν στόχο να ρυθμίσουν κάποιες υποθέσεις της προσωπικής σας ζωής.

Σκορπιός

Η σημερινή ημέρα θα διχάσει εσάς τους Σκορπιούς του Οκτωβρίου με κάποια διλήμματα μεταξύ των κοινωνικών ή επαγγελματικών και οικογενειακών σας υποχρεώσεων. Θα ξοδέψετε κάποια χρήματα για την οικογένειά σας και το σπίτι, ή γενικότερα θα δεχθείτε στο σπίτι σας νεαρά πρόσωπα, φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα, μιας και υπάρχει σημαντική ένταση, η οποία θα μπορούσε να δημιουργήσει διάφορες παρεξηγήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ακόμη, θα πρέπει να προφυλαχθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Γενικότερα όμως, η σημερινή ημέρα θα μπορούσε να έχει σημαντική κινητικότητα και δράση για εσάς.

Τοξότης

Μόνο για ρουτίνα δεν μπορείτε να παραπονείστε εσείς οι Τοξότες, καθώς, ιδίως εσείς που έχετε γεννηθεί τον Νοέμβριο, θα έχετε επαφές, συναντήσεις και θα κάνετε συμφωνίες. Κάποιες μικρές μετακινήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα δεν θα λείπουν, ενώ, εάν είστε μόνοι, δεν αποκλείεται κατά την διάρκεια εκδρομών ή συναντήσεων να βρείτε το άλλο σας μισό. Κάποια θέματα που έχουν σχέση με το εξωτερικό ή με επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά δείχνουν να σας απασχολούν τώρα, όπως επίσης και κάποια νομικά ή διαδικαστικά θέματα, ενώ αρκετοί ασχολείστε με τις σπουδές σας, με εκδόσεις ή με πνευματικές εργασίες γενικότερα. Πολλές αλλαγές μπορεί να προκύψουν στην (πολύ σημαντική) προσωπική σας ζωή, οι οποίες θα είναι απρόσμενες, για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 4-7 Δεκεμβρίου. Μάλιστα, είναι πιθανό να σας παρουσιαστεί ένας απρόσμενος, κεραυνοβόλος έρωτας.

Αιγόκερως

Εσάς τους Αιγόκερους, εκτός από τα οικογενειακά σας θέματα, την περίοδο αυτή σας απασχολούν έντονα και κάποια οικονομικά θέματα, τα οποία ίσως να τα αναμίξετε και με την συναισθηματική σας ζωή. Από την μια είχατε κάποια σημαντικά έξοδα, από την άλλη έρχονται τώρα κάποια έσοδα, τα οποία φαίνεται να ισοσκελίζουν τον προϋπολογισμό σας. Η Σελήνη από τον Λέοντα σας βοηθά να επιλύσετε διάφορα οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με άλλους ( εφορίες, δάνεια, ασφάλειες). Εάν σας οφείλουν κάποια χρήματα, προσπαθήστε να τα εισπράξετε ως τις 20 Ιανουαρίου, καθώς μετά θα καθυστερήσουν, λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Αν έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, μπορεί να δείτε τους στόχους σας να καθυστερούν, όμως, θα πραγματοποιηθούν.

Υδροχόος

Αυτή είναι μια πολύ καλή περίοδος για σας τους Υδροχόους, κυρίως του Ιανουαρίου! Για σας ο Ερμής, από το ζώδιό σας, ευνοεί τις συζητήσεις, τις συναντήσεις και τις επαφές σας, ενώ αποκαλύπτονται τώρα ακόμη και όσα λέγονταν πίσω από την πλάτη σας το προηγούμενο διάστημα. Από την άλλη, η Αφροδίτη, επίσης από το δικό σας ζώδιο, σας κάνει πολύ πιο γλυκείς, και ερωτικούς, σας ανανεώνει, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και κεραυνοβόλοι έρωτες αυτή την περίοδο! Για εσάς τους Υδροχόους που έχετε γεννηθεί στις αρχές Φεβρουαρίου αλλάζει γενικά η καθημερινή σας ζωή, ενώ θα πρέπει να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, μετά τις 15 Φεβρουαρίου συγκεκριμένα, θα πρέπει να προσέχετε, μιας και ο Άρης σας κάνει πολύ δραστήριους και δυναμικούς. Θα πρέπει επίσης να προφυλαχθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Ο Κρόνος από τον Τοξότη ευνοεί ιδιαίτερα θέματα που έχουν σχέση με την συλλογική δουλειά, προς το παρόν για σας που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας.

Ιχθείς

Ένα επαγγελματικό πλάνο ή ένας προγραμματισμός της κοινωνικής σας ζωής μπορεί να είναι ιδιαίτερα αποδοτικά για σας τους Ιχθύς αυτή την περίοδο. Ωστόσο, κάποια άγχη ή ανασφάλειες δεν παύουν να σας απασχολούν. Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες θα μπορούσαν να αποδώσουν τώρα. Όμως, αποφύγετε να δίνετε αφορμές για σχόλια, γιατί είναι πιθανό να σχολιάζεστε αυτό το διάστημα. Γενικά, σε ένα οικονομικό, κληρονομικό ή φορολογικό σας θέμα ενδεχομένως να έχετε μια σημαντική εξέλιξη τώρα. Στον χώρο της εργασίας σας, ή και της υγείας σας, θα πρέπει να κάνετε κάποια νέα πλάνα, ενώ τα σχέδιά σας δείχνουν να σταθεροποιούνται. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας, θα πρέπει να φροντίσετε τα ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας.

Πηγή: astrologos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα