Η πιο μεγάλη ώρα!

Έφθασε η μεγάλη ημέρα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, καθώς απόψε στο Γκντανσκ αντιμετωπίζει την ομάδα της Γερμανίας, για τα προημιτελικά του Euro (21:45), σε ένα ματς όπου δεν υπάρχουν δανειστές και χρεωμένοι ή πλούσιοι και φτωχοί.

Ακόμη ένα… θαύμα καλείται να κάνει απόψε η Εθνική Ελλάδας, με τους παίκτες του Φερνάντο Σάντος να είναι έτοιμοι να δώσουν τη μάχη τους και να ξανακάνουν

όλους τους Έλληνες περήφανους.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο 57χρονος τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Σηφάκη και μπροστά του θα παίξουν – από δεξιά προς αριστερά – οι Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Τζαβέλλας. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μάκος και ο Μανιάτης, ενώ λίγο πιο μπροστά θα είναι ο Κατσουράνης. Στα πλάγια θα παίξουν ο Νίνης και ο Σαμαράς, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Σαλπιγγίδης. Εναλλακτικό πλάνο είναι να παραμείνει δεξιά ο Σαλπιγγίδης και να περάσει στην κορυφή ο Γκέκας.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χαλκιάς, Φωτάκης, Φορτούνης, Τζόρβας, Μαλεζάς, Μάκος, Φετφατζίδης, Λυμπερόπουλος και Μήτρογλου, ενώ ο Καραγκούνης και ο Χολέμπας είναι τιμωρημένοι και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος τραυματίας.

Με σύστημα 4-2-3-1 θα παρατάξει ο Γιόακιμ Λεβ τη Γερμανία απέναντι στην Εθνική Ελλάδας. Την γερμανική εστία θα υπερασπιστεί ο Νόιερ, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Μπέντερ (ή Μπόατενγκ), Χούμελς, Μπανστούμπερ και Λαμ. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Σβαϊνστάιγκερ και ο Κεντίρα, ενώ πιο μπροστά θα είναι οι Μίλερ, Εζίλ και Ποντόλσκι. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Γκόμεζ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Βίζε, Τσίλερ, Μπόατενγκ, Μερτεζάκερ, Χέβεντες, Σμέλτσερ, Σούρλε, Γκέτσε, Γκουντογκάν, Κρόος, Ρόις και Κλόζε.

Στο γήπεδο θα βρεθούν περίπου 20.000 φίλοι της Γερμανίας, ενώ οι Έλληνες θα είναι περίπου 4.000. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Σλοβένος Νταμίρ Σκόμινα, ο οποίος στη διοργάνωση έχει «σφυρίξει» τις αναμετρήσεις Ολλανδία-Δανία (0-1) και Σουηδία-Αγγλία (2-3).

Keywords
Τυχαία Θέματα