Όλα όσα έγιναν στα Mad Video Music Awards 2012

Για 9η χρονιά τα Mad Video Music Awards κατάφεραν και έγιναν talk of the town με όλη την αφρόκρεμα των τραγουδιστών και της εγχώριας σόουμπιζ να δίνουν ένα ηχηρό παρών. Ανάμεσα στους μεγάλους νικητές της βραδιάς που βρέθηκαν στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο ήταν

όπως πάντα ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Φέτος όμως ξεχώρισε ο Γιώργος Μαζωνάκης η Ελένη Φουρέιρα και η ανερχόμενη Demy.

Την αρχή έκανε η Ελένη Φουρέιρα η οποία πολύ συγκινημένη παρέλαβε το βραβείο «Καλύτερου Pop Video Clip» και στην συνέχεια της βραδιάς πήρε και το βραβείο για το «Sexy video clip της Xρονιάς», το δεύτερο κατά σειρά μέσα σε μια βραδιά για το τραγούδι «Reggaeton». Η Έλενα Παπαρίζου ανέβηκε στην σκηνή «ορεξάτη» για να πάρει το βραβείο «Mad Radio Track of the Year» για το τραγούδι «Baby it’s over». Ευχαρίστησε τον Γιάννη Δόξα για τους στίχους που της γράφει και είπε όλο νόημα ότι οι στίχοι αυτοί λένε αλήθειες για την ζωή της!
Το δεύτερο βραβείο που σίγουρα την αφορούσε ήταν το «Καλύτερη Γυναίκα Καλλιτέχνης», το οποίο παρέλαβε από τα χεράκια του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος δέχθηκε τα πειράγματα του Θέμη Γεωργαντά για την νέα του αγαπημένη, που τον ρώτησε «τι κάνει η... Νάξος», με τον Γρηγόρη... "σφίγγα" να αποφεύγει τη συζήτηση! Το βραβείο για το «Video Clip της Χρονιάς» το έδωσαν η Τατιάνα Στεφανίδου με τον Νίκο Ευαγγελάτο στον Μιχάλη Χατζηγιάννη για το τραγούδι «Θάρρος ή Αλήθεια!» με τον τραγουδιστή να το παραλαμβάνει, στέλνοντας το πολιτικοκοινωνικό του μήνυμα! Από τις δυνατότερες στιγμές ήταν όταν ανέβηκε ο Σάκης Ρουβάς στην σκηνή για να παραλάβει το βραβείο «Άνδρας Καλλιτέχνης», ο οποίος το δικό του μήνυμα του σε όλους τους Έλληνες: «Μην το βάζετε ποτέ κάτω. Όλα τα όνειρά σας να προσπαθείτε να γίνουν πραγματικότητα. Εγώ όλα αυτά τα χρόνια δεν το έβαλα ποτέ κάτω και αυτό είναι το αποτέλεσμα».
Το βραβείο του «Fashion Icon σε videoclip» κέρδισε ο Γιώργος Μαζωνάκης για το τραγούδι «Μην πας πουθενά». Η Demy παρέλαβε το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη, αλλά και το βραβείο καλύτερου ντουέτου/συνεργασίας για τη συνεργασία της με τον Μηδενιστή στο τραγούδι «Ζωγραφιά», που πήρε και το βραβείο video clip hip hop/urban.

O Σταύρος Μιχαλακάκος πάλι παρέλαβε το βραβείο του «Καλύτερου Alternative Videoclip» για το τραγούδι «Να με καταστρέψεις γλυκά». Στη συνέχεια, το βραβείο του «Καλύτερου Rock Video Clip», κέρδισαν oι Μέλισσες για το τραγούδι «Σαν Σκιά». Οι «Vegas» πάλι κέρδισαν το βραβείο του «Καλύτερου Συγκροτήματος». Στη συνέχεια, το βραβείο για «Dance Video» κέρδισαν οι «Otherview». Ο συνθέτης Φοίβος παρέλαβε το «Τιμητικό Βραβείο» της βραδιάς από τα χέρια της Δέσποινας Βανδή και του Ηλία Ψινάκη.
Στη συνέχεια, ο «Κίτσος» και η «Τασούλα» της γνωστής διαφήμισης απένειμαν το βραβείο «Καλύτερης Ατάκας», το οποίο κέρδισε η Δέσποινα βανδή για το τραγούδι «Γυρίσματα»! Το βραβείο «Μad Greekz» απένειμαν Θέμης Γεωργαντάς και Μαρία Μπεκατώρου στον Νίκο Βέρτη για το τραγούδι «Αν είσαι ένα αστέρι». Ο τραγουδιστής ευχ

Keywords
Τυχαία Θέματα