Εύκολο 2-1 για τον Αστέρα επί του Εργοτέλη

Εύκολο απόγευμα πέρασε ο Αστέρας στην Τρίπολη με αντίπαλο τον Εργοτέλη, τον οποίο κέρδισε με 2-1, στον αγώνα που έγινε το απόγευμα στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Κουρμπέλης στο 9΄, ενώ το 2-0 έγινε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Μπαράλες. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν με αυτογκόλ του Ζησόπουλου στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη πλησίασε με αυτούς τους τρεις βαθμούς

τον ΠΑΟΚ που χθες έχασε στην Κομοτηνή και τώρα απέχοντας μόλις τρεις βαθμούς έχει βάλει στόχο να κάνει δική της την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Τρίπολης ήταν πολύ καλύτερη του Εργοτέλη, ο οποίος δεν παρουσίασε για μια ακόμα φορά τίποτα το ιδιαίτερο και δίκαια έχασε το παιχνίδι στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Κίτρινες: Λυκογιάννης, Γκοργκς

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στ.Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι, Παντελιάδης, Γκοιάν (42΄ Ζησόπουλος), Σανκαρέ, Μουνάφο (69΄ Τιε Μπι), Κουρμπέλης, Μάσα (77΄ Λομπάτο), Μπαράλες, Ρόλε, Μπαντιμπανγκά

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γ.Ταουσιάνης): Καβουσάκης, Τζανακάκης, Λυκογιάννης, Γκοργκς, Λουβιόν, Μποέ, Κοζορώνης (64΄ Καζναφέρης), Κάλε, Ουλά (64΄ Χαλκιαδάκης), Ολαϊτάν, Σολάρι (73΄ Τζίλας).

Keywords
Τυχαία Θέματα