Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για την υπόθεση Γιακουμάκη

Συνεχίζει τις έρευνές της η αστυνομία για το θέμα της υπόθεσης του Βαγγέλη Γιακουμάκη και για το πως ο 20χρονος σπουδαστής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων οδηγήθηκε στην αυτοκτονία. Ήδη στα χέρια των αστυνομικών βρίσκεται ένα βίντεο-ντοκουμέντο στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει άσκηση βίας από συμμαθητές του Γιακουμάκη, όμως μέχρι στιγμής δεν μπορούμε να πούμε ή να γράψουμε κάτι περισσότερο.

Το βίντεο έχει παραδώσει στις αρχές ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, προκειμένου να βοηθήσει την αστυνομία στην προσπάθεια να φτάσει στην

άκρη του νήματος της συγκεκριμένης υπόθεσης, στην οποία οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι θα φτάσουν καθώς μέρα με τη μέρα συγκεντρώνονται όλο και πιο πολλά στοιχεία.

Στο μεταξύ, μεγάλη καθυστέρηση υπάρχει για τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που έχουν γίνει στο πτώμα του νεαρού σπουδαστή, καθώς λόγω του χρόνου από το θάνατο μέχρι την ανεύρεσή του έχουν υπάρξει μεγάλες αλλοιώσεις.

«Θα μας πάρει λίγες μέρες ακόμη, περιμέναμε αύριο να έχουμε αποτελέσματα αλλά δυστυχώς σε αυτήν την κατάσταση που βρέθηκε η σωρός είναι αρκετά δύσκολη η τεχνική επεξεργασία και για το λόγο αυτό καθυστερεί η εργαστηριακή ανάλυση και οι εν γένει εξετάσεις που γίνονται και από εμάς αλλά και από τα εγκληματολογικά εργαστήρια», τόνισε σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος ιατροδικαστής κ. Βουγιουκλάκης.

«Υπάρχουν προχωρημένες μεταθανάτιες αλλοιώσεις γεγονός που μας δυσκολεύει πάρα πολύ». Κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα