Σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου υπό τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Στη σύσκεψη εκτός του πρωθυπουργού, συμμετέχουν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης, και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, αρμόδιιος για τις Διεθνείς Οικονομικές

Σχέσεις, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Για το θέμα τις σύσκεψης αυτής δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες από την κυβέρνηση ωστόσο πληροφορίες κάνουν λόγο για συζήτηση και απόφαση για δύο τουλάχιστον μεταρρυθμίσεις τις οποίες θα έχει αύριο στις αποσκευές του ο πρωθυπουργός ενόψει της συνάντησής του με την κ. Μέρκελ.

Ο κ. Τσίπρας θέλει να κομίσει αυτές τις δύο ή τρεις απόλυτα εξειδικευμένες και κοστολογημένες μεταρρυθμίσεις στην αυριανή συνάντηση, έτσι ώστε να αποδειχθεί και με πράξης η πρόθεση της κυβέρνησης να τηρήσει τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου και να προχωρήσει το γενικότερο θέμα των μεταρρυθμίσεων.

Περισσότερα ίσως γίνουν γνωστά αμέσως μετά τη λήξη αυτής της δεύτερης συνεχόμενης σύσκεψης του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης, καθώς έγινε και μια ακόμα χθες το βράδυ.

Keywords
Τυχαία Θέματα