Νίκη με 3-0 επί της Κέρκυρας και ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στον τίτλο ο Ολυμπιακός

Ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στον τίτλο του πρωταθλητή έκανε σήμερα ο Ολυμπιακός κερδίζοντας στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Κέρκυρα με 3-0. Οι «ερυθρόλευκοι» του Βίτορ Περέιρα άνοιξαν το σκορ στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης με τον «Τσόρι» Ντομίνγκες, για να κάνουν δύο τα τέρματά τους στο 26ο λεπτό του παιχνιδιού με τον Μποτία, ενώ το τελικό 3-0 έγραψε ο Χάρα στο 48ο λεπτό του αγώνα.

Η

εικόνα των παικτών του Περέιρα ήταν καλύτερη σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια και σε αυτό βοήθησε βέβαια και το γρήγορο γκολ καθώς έδιωξε το όποιο άγχος των παικτών οι οποίοι απέδωσαν καλύτερα στη συνέχεια. Από την άλλη πλευρά η Κέρκυρα δεν μπορούσε να κάνει και πολλά πράγματα απέναντι σε έναν οπωσδήποτε ανώτερο αντίπαλο.

Διαιτητής: Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

Κίτρινες Κάρτες:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Β.Περέιρα): Ρομπέρτο, Μαζουακού, Σιόβας, Μποτία (46΄ Αφελάι), Ελαμπντελαουϊ, Μιλιβόγεβιτς, Εντινγκά, Τσόρι Ντομίνγκες (62΄ Μπενίτες), Ντοσεβί (55΄ Μήτρογλου), Φορτούνης, Χάρα.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μ.Γρηγορίου): Κουτσαβασίλης, Μανωλάς, Βενέτης, Κόντος, Καρντόζο (79΄ Μεντής), Μαρκόβσκι, Γκόμεζ, Κρητικός, Σιόντης, Φάμπιο (46΄ Γεωργακόπουλος), Λεάλ Γκονζάλες (71΄ Καϊκούτ).

Keywords
Τυχαία Θέματα