Χειμώνας και πάλι...

Επιστρέφει το χειμωνιάτικο σκηνικό, καθώς σήμερα (Παρασκευή) ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, αλλά από το απόγευμα προβλέπονται βροχές και χιόνια στα ορεινά και στα δυτικά καταιγίδες.

Στην Αττική θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις ενώ η ορατότητα το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, προβλέπονται λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν και τη

νύχτα ίσως βρέξει, ενώ το πρωί θα σημειωθεί τοπική ομίχλη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που το απόγευμα στη δυτική και κεντρική Μακεδονία θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθούν βροχές και χιόνια στα ορεινά. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν, ενώ το πρωί κατά τόπους θα υπάρχει ομίχλη και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 0 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, προβλέπονται νεφώσεις με ασθενείς βροχές που το βράδυ θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από από 4 έως 16 βαθμούς Κελσίου

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν και τη νύχτα στη Θεσσαλία θα σημειωθούν βροχές και χιόνια στα ορεινά. Το πρωί κατά τόπους θα σημειωθεί ομίχλη, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 2 έως 16 βαθμούς Κελσίου

Στις Κυκλάδες και τημ Κρήτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, με τοπικές βροχές και ίσως το απόγευμα στη νότια Κρήτη σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, με τοπικές βροχές και το απόγευμα στα Δωδεκάνησα σποραδικές καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα