Πιο κοντά στην εξιχνίαση του φρικιαστικού εγκλήματος στην Ξάνθη

Ολοένα και νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη βάναυση δολοφονία της 34χρονης στην Ξάνθη. Οι αστυνομικές Αρχές από το μεσημέρι της Πέμπτης εντόπισαν τον ύποπτο και τον συνέλαβαν βασιζέμενες όχι μόνο στα αποτυπώματα, αλλά και στα νέα

στοιχεία.

Υπάλληλος εταιρείας σεκιούριτι είδε τον φερόμενο ως δράστη μεθυσμένο στον τόπο του εγκλήματος, ενώ οι γύρω κάμερες κατέγραψαν στο δρόμο πρώτα τις δύο κοπέλες κι αμέσως μετά τον δράστη να τις παρακολουθεί από μικρή απόσταση. Ο κατηγορούμενος φαίνεται ότι άνοιξε και λειτουργεί εδώ κι έναν μήνα κατάστημα στη γειτονιά του θύματος, όπου και διαμένει. Στο διαμέρισμά του βρέθηκαν την Πέμπτη αστυνομικοί της ασφάλειας Ξάνθης με επικεφαλής εισαγγελέα, ενώ όλη η πολυκατοικία ήταν περικυκλωμένη από αστυνομικούς.

Η νεκρή κοπέλα υπέστη σεξουαλική και σωματική κακοποίηση πριν ο δράστης ή οι δράστες τη βάλει φωτιά. Επίσης εντοπίστηκαν εγκαύματα 2ου και 3ου βαθμού στο πάνω μέρος του σώματός της.

Σήμερα (Παρασκευή) στις 11:00 στον Ιερό Ναό του Θεού Σοφίας τελείται η κηδεία της 34χρονης. Με συγκινητικά μηνύματα στο προφίλ της στο Facebook φίλοι και γνωστοί της εκφράζουν την θλίψη τους για τον άδικο χαμό της.

Keywords
Τυχαία Θέματα