Μπαλάφας : Ο ΣΥΡΙΖΑ θα «έβλεπε» μια συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ αρκεί…

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο υφυπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μπαλάφας μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98.0, χαρακτήρισε ως θετική την στάση του ΠΑΣΟΚ στην Διάσκεψη των Προέδρων για την συγκρότηση του ΕΣΡ,

ενώ ερωτώμενος σχετικά με την δυνατότητα συνύπαρξης σε κοινό κυβερνητικό σχήμα του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ και τους ΑΝΕΛ, σημείωσε «έχουν δει πολλά τα μάτια μας, γίνονται καινούργια πράγματα».

Ενώ συνέχισε λέγοντας «προφανώς θα ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ να συνευρεθεί με το ΠΑΣΟΚ αρκεί να αφήσει τον σφικτό εναγκαλισμό με τον φιλελεύθερο χώρο και θα βλέπαμε μια κοινή πορεία, αλλά να σταματήσει το ΠΑΣΟΚ να είναι »κώλος και βρακί» με τη ΝΔ».

Σε ότι αφορά στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών υποστήριξε ότι στόχος της κυβέρνησης ήταν να βάλει τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο ύστερα από 27 χρόνια, και να κληθούν να πληρώσουν όσοι κατέχουν δημόσιο αγαθό. Ενώ σχετικά με την διαρροή των προτάσεων της κυβέρνησης που αφορούσαν στον έλεγχο της νομιμότητας των υπουργείων και οι οποίες είχαν κατατεθεί στο ΣτΕ ο κ. Μπαλάφας καυτηρίασε την εν λόγω διαρροή, ενώ αναρωτήθηκε πως διέρρευσαν «Με ριφιφί; Δεν ξέρω τι να πω», κατέληξε.

Ενώ επιπρόσθετα εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Νέα Δημοκρατία θα ψηφίσει θετικά την Πέμπτη και θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο ΕΣΡ.

Το άρθρο Μπαλάφας : Ο ΣΥΡΙΖΑ θα «έβλεπε» μια συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ αρκεί… εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα