Συγκλονιστικό video: Η «μάχη» κατά των σπερματοζωαρίων!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η φύση έχει φροντίσει με τον πιο όμορφο τρόπο να «τακτοποιεί» κάθε ανθρώπινη δράση. Ο τρόπος που έχει προγραμματίσει την ανθρώπινη εξέλιξη, όταν αναλύεται από τους επιστήμονες προκαλεί πραγματικά δέος.

Αλήθεια, αναρωτηθήκαμε ποτέ τι γίνεται κατά την κορύφωση του ανδρικού οργασμού όταν βρίσκεται σε σεξουαλική επαφή; Ένα «τσούρμο» από εκατομμύρια σπερματοζωάρια ξεκινούν το ταξίδι τους στον γυναικείο κόλπο, αλλά μόνο ένα καταφέρνει να αγγίξει το τέρμα. Τι συμβαίνει με όλα

τα υπόλοιπα;

Η Φύση έχει προστατέψει τη γυναίκα από τους άγνωστους εισβολείς, δίνοντας τη δυνατότητα στο ανοσοποιητικό της σύστημα να αναγνωρίζει το σπερματοζωάριο ως κάτι «ξένο»!

Έτσι, συγκεντρώνει όλες του τις δυνάμεις και ο πόλεμος με τα σπερματοζωάρια ξεκινά.

Σε αυτό το συγκλονιστικό video του βρετανικού BBC, φαίνεται αρχικά η δυσκολία που αντιμετωπίζουν τα σπερματοζωάρια στον γυναικείο τράχηλο που θυμίζει λαβύρινθο. Την ίδια ώρα, το γυναικείο σύστημα «βάζει μπροστά» τα λευκά αιμοσφαίρια που ορμούν στη μάχη με τα σπερματοζωάρια!

Τα σπερματοζωάρια που θα επιζήσουν, θα συνεχίσουν το δρόμο τους ως τις σάλπιγγες όπου ο τυχερός θα μείνει για το πιο όμορφο ταξίδι της ζωής.

Από τους 250 εκατομμύρια «επίδοξους νικητές», στις σάλπιγγες φτάνουν μόνο 20 και ένας είναι ο πιο γρήγορος. Φοβερό;

Δείτε το απίστευτο video:

Το άρθρο Συγκλονιστικό video: Η «μάχη» κατά των σπερματοζωαρίων! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα