Αποκαλύψεις δημοσκόπων: Σε ποσοστό-σοκ «κατρακυλάει» ο ΣΥΡΙΖΑ!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ανησυχητικά είναι τα νέα για το Μέγαρο Μαξίμου καθώς τα δημοσκοπικά ευρήματα δείχνουν καθίζηση του ΣΥΡΙΖΑ στο εκλογικό σώμα με ένα μεγάλο ποσοστό των ψηφοφόρων του στις τελευταίες εκλογές να εγκαταλείπει την Κουμουνδούρου.

Μάλιστα οι δημοσκόποι εκμυστηρεύονται ότι είναι ορατός ο κίνδυνος ο ΣΥΡΙΖΑ

να έχει χειρότερη κατάληξη από το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου. Τότε, που το κόμμα της τωρινής προέδρου Φώφης Γεννηματά βούτηξε από το 37% στο 7%. Αυτά τουλάχιστον υποστηρίζει ο «Βηματοδότης» στην εφημερίδα «Βήμα».

Διαβάστε τι έγραψε ο «Βηματοδότης»

«Σας μεταφέρω επίσης ότι οι δημοσκόποι, από τις πιο φοβισμένες ομάδες του πληθυσμού, οι οποίοι έχουν υποστεί τη διαρκή πίεση του Νίκου Παππά, αρχίζουν να ξεθαρρεύουν σιγά-σιγά. Στις ιδιαίτερες συζητήσεις τους σιγοψιθυρίζουν ότι τα αζύγιστα αποτελέσματα τα οποία λαμβάνουν από τις έρευνες που διενεργούν φέρνουν τον ΣΥΡΙΖΑ στη ζώνη του 10%-11%.

Και επειδή δεν το πίστευαν ως τώρα προχωρούσαν σε ζυγίσματα για να προσεγγίσουν υποτιθέμενες λογικές διαφορές από την πρώτη μετά βεβαιότητας πια Νέα Δημοκρατία. Ετσι όπως πάνε, αν διατηρηθούν αυτές οι τάσεις, τους βλέπω να καταλήγουν χειρότερα και από τον Γ. Παπανδρέου. Εκείνος από το 45% πήγε στο 13%. Αυτοί από το 37% θα πάνε στο 7%».

Το άρθρο Αποκαλύψεις δημοσκόπων: Σε ποσοστό-σοκ «κατρακυλάει» ο ΣΥΡΙΖΑ! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα