Hi-tech κλειδαριά! (video)

H dialSpeed της Master Lock, είναι μια παραδοσιακή κλειδαριά , όμως προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες σε συνδυασμό με την τεχνολογία, καταστώντας την σχεδόν απαραβίαστη.
Ενώ τα παραδοσιακά λουκέτα αναζητούν την απομνημόνευση συνδυασμών αριθμών, οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται σε αυτή την κλειδαριά διαφέρουν αφού αποτελούνται μόνο από συνδυασμούς τεσσάρων μόνο «στοιχείων» – «πάνω», «κάτω», «αριστερού» και «δεξιού» βέλους.
Τα βέλη εμφανίζονται φωτιζόμενα πάνω στο touch pad της

κλειδαριάς και κάθε ένα αντιστοιχεί με μία ομάδα γραμμάτων και αριθμών, ακολουθώντας ουσιαστικά τη λογική των αλφαριθμητικών πληκτρολογίων των κινητών, ώστε να μπορεί κάποιος να συνδυάζει τους κωδικούς του με αρκτικόλεξα και όχι απλά να θυμάται μία ακολουθία.

Κάθε κλειδαριά έρχεται με το δικό της κωδικό, ο οποίος είναι προκαθορισμένος από το εργοστάσιο, υπάρχει, βέβαια, πάντα η δυνατότητα ο χρήστης να τον αλλάξει.
Μπορεί ακόμη να προγραμματίσει έως και τρεις guest codes, ώστε να χρησιμοποιηθεί από διαφορετικά άτομα για διαφορετικά κλειδώματα. Σε περίπτωση που ξεχάσετε τον κωδικό σας δεν πρέπει να ανησυχείτε, καθώς μπορείτε να ζητήσετε την επαναφορά του αρχικού από την ιστοσελίδα της εταιρείας.
Η κλειδαριά δεν αντέχει σε υγρασία ή δύσκολες εξωτερικές συνθήκες, ενώ η μπαταρία της μπορεί να κρατήσει για πέντε χρόνια. Η τιμή της στις ΗΠΑ φτάνει τα 24,99 δολάρια και πωλείται στην ιστοσελίδα της εταιρείας που την κατασκευάζει , στο διαδίκτυο.

Keywords
Τυχαία Θέματα