Ζήνα Αβραμίδη: Το αποκλειστικό κορίτσι του koolnews.gr για το οποίο μιλάνε όλοι [εικόνες]

Όχι να το παινευτούμε, αλλά είμαστε οι πρώτοι που την ανακαλύψαμε και πλέον η Ζήνα ή Καίτη Αβραμίδη παίζει παντού εδώ και δύο μέρες. Την βρήκαμε τυχαία πριν μερικές μέρες όταν ψάχναμε τη γυμνή της σκηνή στο Game of Thrones και κάναμε το λάθος να την μπερδέψουμε με την κοκκινομάλλα. Αποδείχτηκε όμως σωστό γιατί μας έστειλε mail για την διόρθωση. Και δεν χάσαμε την ευκαιρία.

Αργότερα,

ακολούθησε η συνέντευξη, η πρώτη της συνέντευξη σε ελληνικό μέσο, όπου μας είπε πολλά, αλλά όχι όλα. Στη συνέντευξη της στην εφημερίδα Espresso μαθαίνουμε όσα συμπληρωματικά δεν είπε σε εμάς και πλέον έχουμε το ολοκληρωμένο φωτογραφικό background για να δείξουμε πόσο περήφανους μας κάνει.

Η Καίτη είναι μόλις 20 ετών, από μητέρα Πολωνή και πατέρα από τα Τρίκαλα, ενώ η ίδια γεννήθηκε στην Ουαλία όπου και σπουδάζει Αγγλική Φιλολογία και υποκριτική. Όσο για τη σκηνή που την έκανε talk of the town; «Δεν ήταν ούτε δύσκολο ούτε εύκολο. Απλώς μια δουλειά. Εκείνη την ώρα δεν αισθάνεσαι τίποτα, μπορεί να φαίνεται κάπως στην τηλεόραση, αλλά όταν κάνεις το γύρισμα, είναι απλώς η δουλειά σου, το μυαλό σου είναι εκεί» λέει στην Espresso.

Keywords
Τυχαία Θέματα