Τρόμος στην Καλαμπάκα – Επεσε το ταβάνι σε αίθουσα δημοτικού σχολείου [εικόνες]

Έντρομοι είναι οι γονείς, οι μαθητές και οι δάσκαλοι στην Καλαμπάκα καθώς την Τετάρτη ένα κομμάτι από το ταβάνι στο κτήριο όπου στεγάζεται το 5ο Δημοτικό Καλαμπάκας έπεσε την ώρα του μαθήματος.

Τη στιγμή του μαθήματος ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος και η αίθουσα γέμισε με σκόνη και κομμάτια από τον τοίχο που είχε καλύψει ένα μεγάλο μέρος της αίθουσας. Αμέσως οι δάσκαλοι έβγαλαν τα παιδιά από το κτήριο, φοβούμενοι μήπως ακολουθήσουν και άλλες πτώσεις και ειδοποίησαν τον διευθυντή.

Όπως μεταδίδει το stagonnews.gr το γεγονός που θορύβησε τον δήμαρχο Καλαμπάκας ο οποίος δήλωσε

ότι η υπόθεση με όλα τα στοιχεία θα παραπεμφθεί στην Δικαιοσύνη. Την ίδια ανησυχία εκφράζει και ο διευθυντής του σχολείου ο οποίος καταγγέλει ότι τον περασμένο Αύγουστο είχε συμβεί παρόμοιο περιστατικό και είχε ενημερώσει για την κατάσταση, χωρίς όμως να ληφθούν μέτρα. Τότε ο Δήμος είχε αναλάβει την αποκατάσταση του προβλήματος «ξηλώνοντας» όλη την οροφή της αίθουσας και επενδύοντάς την με γυψοσανίδα.

Γονείς και εκπαιδευτικοί είναι έντρομοι με την υπόθεση καθώς το περιστατικό συμβαίνει για δεύτερη φορά και μάλιστα σε ένα κτήριο που προορίζεται για την στέγαση Νηπιαγωγείου. Το κτήριο είχε παραχωρηθεί προσωρινά από τον Δήμο Καλαμπάκας για την στέγαση του Δημοτικό έως ότου κατασκευαστεί το δικό του κτήριο.

1 από 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα