Τα ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπιζ και το love story τους [εικόνες]

Η Hμέρα του Αγίου Βαλεντίνου έφτασε και οι ιστορίες αγάπης είναι ό,τι καταλληλότερο! Ειδικά όταν αφορούν στις όμορφες παρουσίες της εγχώριας σόουμπιζ που δεν κατάφεραν να βγουν αλώβητες από τα βέλη του φτερωτού θεού.

Από την Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Ελένη Μενεγάκη-Ματέο Παντζόπουλος

Ένας έρωτας που πέρασε διά πυρός και σιδήρου και κατάφερε να βγει αλώβητος με το απόλυτο happy end.

Η «βασίλισσα της μικρής οθόνης» και ο επιχειρηματίας μετρούν πέντε χρόνια σχέσης και πιο ευτυχισμένοι από ποτέ κρατούν στην αγκαλιά τους τη μικρή Μαρίνα. Αν και η όμορφη παρουσιάστρια δεν επιβεβαίωσε ποτέ την είδηση του γάμου της, η βέρα και το μονόπετρο στο δεξί της χέρι αποτελούν το πιο περίτρανο παράδειγμα. Όπως και να έχει, πάντως, οι δυο τους ζουν καθημερινά όμορφες οικογενειακές στιγμές, ενώ αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα πικρόχολα σχόλια.

Σάκης Ρουβάς-Κάτια Ζυγούλη

Δώδεκα χρόνια σχέσης, τρία υπέροχα παιδιά, μία μοναδική οικογένεια! Ο έρωτας του απόλυτου ποπ σταρ και του πρώην μοντέλου είναι μία κολόνια που κρατάει πολλά χρόνια. Γνωρίστηκαν σε ένα διαφημιστικό με τον πιο ωραίο Έλληνα να γοητεύεται από την Κάτια και να την κυνηγά, δίχως αύριο. Τα πράγματα πήραν εύκολα το δρόμο τους με τους δυο τους να είναι αχώριστοι και να αποτελούν ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της σόουμπιζ. Και μπορεί να μην έχουν πάρει ακόμα την απόφαση να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά όπως όλα δείχνουν πολύ σύντομα θα φάμε κουφέτα.

Δούκισσα Νομικού-Δημήτρης Θεοδωρίδης

Την πιο ευτυχισμένη της φάση περνά η Δούκισσα της μικρής οθόνης, αφού τους τελευταίους μήνες δηλώνει full in love με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη. Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας-γιος της Ελένης Κόκκαλη είναι μαζί περίπου έξι μήνες και δεν κρύβουν τον κεραυνοβόλο τους έρωτα. Ποιος μπορεί να ξεχάσει, άλλωστε, τα τρυφερά μηνύματα της Δούκισσας στο Instagram ή τις κοινές τους φωτογραφίες σε εξόδους, που ο ένας δεν αφήνει το χέρι του άλλου…

Αθηνά Οικονομάκου-Φίλιππος Μιχόπουλος

Μπορεί η ηθοποιός να δηλώνει ότι δεν θέλει να μιλάει για την προσωπική της ζωή, κάποιες φορές όμως οι εικόνες μιλούν μόνες τους… Η όμορφη Αθηνά έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του επιχειρηματία Φίλιππου Μιχόπουλου και το Ιnstagram παίρνει φωτιά από τα τρυφερά τους ενσταντανέ… Το ζευγάρι μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα σε Μύκονο, όπου δραστηριοποιείται ο επιχειρηματίας, Αθήνα, όπου μένει η ηθοποιός, και σε διάφορα μέρη Ελλάδας και εξωτερικού, αφού αγαπημένο τους χόμπι είναι τα ταξίδια.

Φαίη Σκορδά-Γιώργος Λιάγκας

Τόσο διαφορετικοί… τόσο ίδιοι! Το δίδυμο του «Πρωινού» του Ant1 μπορεί να διαφωνεί συνεχώς στον αέρα της εκπομπής αλλά πίσω από αυτό κρύβονται ένας μεγάλος έρωτας και μία ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της εκπομπής «Γκαλά» το 2007. Η ξανθιά παρουσιάστρια δεν είχε την καλύτερη εντύπωση για εκείνον αλλά με επιμονή και υπομονή ο 43χρονος δημοσιογράφος έριξε το μέχρι πρότινος απόρθητο κάστρο!

«Εξι μήνες μού πήρε να της δώσω το πρώτο φιλί! Την άφηνα και ήμουν ο καληνυχτάκιας!», έχει δηλώσει. Στην αρχή η σχέση τους ήταν κρυφή μέχρι που είδαν το φως της δημοσιότητας οι πρώτες φωτογραφίες. Το καλοκαίρι του 2010 επισημοποιούν τη σχέση τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων με κουμπάρο τον Νίκο Χατζηνικολάου. Το 2011 ήρθε στη ζωή ο Γιάννης Λιάγκας και ολοκλήρωσε την ευτυχία τους, η οποία απογειώθηκε με τον ερχομό του μικρού Δημήτρη.

1 από 11 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δούκισσα Νομικού-Δημήτρης Θεοδωρίδης Ελένη Μενεγάκη-Ματέο Παντζόπουλος Μαρία Ηλιάκη-Νεκτάριος Γκαλίτης Κατερίνα Καραβάτου-Κρατερός Κατσούλης Μαρία Μπακοδήμου-Τίμος Λειβαδίτης Αθηνά Οικονομάκου-Φίλιππος Μιχόπουλος Ντορέττα Παπαδημητρίου- Άλεξ Φραντζολίνι Σάκης Ρουβάς-Κάτια Ζυγούλη Μαίρη Συνατσάκη-Σπύρος Χατζηαγγελάκης Φαίη Σκορδά-Γιώργος Λιάγκας Σταματίνα Τσιμτσιλή-Θέμης Σοφός

Ντορέττα Παπαδημητρίου- Άλεξ Φραντζολίνι

Η όμορφη παρουσιάστρια του πρωινού του Mega δεν μιλά ποτέ για την προσωπική της ζωή, αφού, όπως έχει δηλώσει, θέλει να προστατεύσει τα παιδιά της. Ωστόσο, οι φωτογράφοι, πριν από λίγο καιρό, την «τσάκωσαν» με νεαρό άντρα, ιταλικής καταγωγής, αρχιτέκτονα και industrial designer. Από τότε τα ενσταντανέ τους κοσμούν τις σελίδες των περιοδικών και η Ντορέττα φαίνεται για πρώτη φορά ευτυχισμένη μετά το χωρισμό της από τον Αντίνοο Αλμπάνη.

Μαίρη Συνατσάκη-Σπύρος Χατζηαγγελάκης

Ένας κεραυνοβόλος έρωτας ήταν το δώρο της γλυκιάς παρουσιάστριας το 2015. Η Μαίρη ήρθε πιο κοντά, έπειτα από μήνες κοινής θεατρικής παρέας, με τον ηθοποιό Σπύρο Χατζηαγγελάκη, ενώ ο φακός τούς απαθανάτισε για πρώτη φορά μαζί τον περασμένο Σεπτέμβριο. Από τότε οι δυο τους έγιναν αχώριστοι, κρατώντας πολύ διακριτικά τη σχέση τους μακριά από οποιοδήποτε είδος δημοσιότητας.

Μαρία Ηλιάκη-Νεκτάριος Γκαλίτης

Η σχέση τους μετρά λίγους μήνες αλλά η ευτυχία τους δεν κρύβεται! Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας ζουν έναν τρελό έρωτα και οι φίλοι της Μαρίας αναφέρουν ότι είναι στην καλύτερή της φάση. Και η ίδια, ωστόσο, δεν το αρνείται, αφού στις συνεντεύξεις της μπορεί να είναι λακωνική όμως δεν λείπει το χαμόγελο από τα χείλη της… Οι κοντινοί τους άνθρωποι προβλέπουν ότι η επισημοποίηση της σχέσης τους δεν θα αργήσει καθόλου, κάτι που αποδεικνύεται και από τα κοινά ενσταντανέ.

Κατερίνα Καραβάτου-Κρατερός Κατσούλης

Ένας καρμικός έρωτας που κατέληξε στη δημιουργία μιας ευτυχισμένης οικογένειας, σε ένα όμορφο πλάσμα με το όνομα Αέλια και σε ένα δεύτερο μωράκι, που θα κρατήσουν στα χέρια τους σε λίγο καιρό. Η γλυκιά Κατερίνα γνωριζόταν με τον Κρατερό πολλά χρόνια αλλά το 2009 αποφάσισαν να γίνουν ζευγάρι. Τα πράγματα πήραν εύκολα το δρόμο τους, αφού τα συναισθήματά τους ήταν αμοιβαία. Η προσωπική ευτυχία επισφραγίστηκε και με την επαγγελματική συνύπαρξη στην εκπομπή του Epsilon, «Στα καλά καθούμενα», με τη χημεία τους να είναι ολοφάνερη.

Σταματίνα Τσιμτσιλή-Θέμης Σοφός

Ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα στην περίπτωση της παρουσιάστριας του «Happy day» στον Alpha και του γνωστού δικηγόρου. Μια σχέση δυνατή που οδήγησε το όμορφο ζευγάρι, έπειτα από ενάμιση χρόνο, στα σκαλιά της εκκλησίας και στην απόκτηση δύο παιδιών, της Νάγιας και της Μαίρης. Η λαμπερή Σταματίνα δεν σταματά να αναφέρεται στον εκλεκτό της καρδιάς της, ενώ κάθε φορά που μιλά για την οικογένειά της η συγκίνηση είναι έκδηλη. Το ζευγάρι δεν έχει απασχολήσει ποτέ με αρνητικά σχόλια τον Τύπο προσπαθώντας να προστατέψει αυτό που έχει χτίσει με τόση αγάπη.

Μαρία Μπακοδήμου-Τίμος Λειβαδίτης

Χαμηλών τόνων και πάντα προσεκτικοί στις δημόσιες εξόδους τους, η οικοδέσποινα του Star και ο σύντροφός της δεν επιθυμούν να τραβούν τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, ο έρωτάς τους δεν κρύβεται και η Μαρία αποκαλύπτει σε συνέντευξή της ότι είναι μαζί τρία χρόνια. Η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της, ενώ δημοσιεύματα τους θέλουν πλέουν να μοιράζονται την ίδια στέγη, στην Εκάλη.

The post Τα ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπιζ και το love story τους [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
love, ζευγαρια, love, Άγιος Βαλεντίνος, in love, το φως, happy, end, ποπ, σταρ, δουκισσα, full, instagram, μυκονος, αθηνα, ελλαδα, ant1, φως, καλοκαιρι, mega, industrial, epsilon, alpha, star, φαιη σκορδα, βασιλικος γαμος, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, eurobank alpha, alpha eurobank, Καλή Χρονιά, δουκισσα νομικου, φωτια, ντορετα παπαδημητριου, instagram, μιλα, αγιου βαλεντινου, ελενη, μαρια ηλιακη, γαμος, εικονες, ηθοποιος, σταρ, φωτογραφιες, φως, χημεια, alpha, ant1, mega, star, αγαπη, αγκαλια, αθηνά οικονομάκου, αλεξ, αμοιβαια, γιωργος λιαγκας, γυρισματα, δευτερο, διδυμο, δωρο, ευκολα, ευτυχια, εξι, ζυγουλη, ζωη, ιδια, ειδος, υπομονη, ιστοριες αγαπης, λειβαδιτης, λειπει, λιαγκας, μαίρη συνατσάκη, μακρια, ματια, μενεγακη, μηνυματα, μηνες, μαρια, νικο, παντα, οικογενεια, ομορφη, ονομα, παιδια, ποπ, σακης ρουβας, σελιδες, συντομα, σκορδα, σχολια, ταξιδια, το φως, τρια, φορα, χερι, χαμογελο, χατζηνικολαου, χειλη, δημητρης, epsilon, φακος, φιλοι, full, happy, industrial, in love, μυκονο, μωρακι, νομικου, σκοτωνει, σπυρος, τρελο, ωραιο, χερια, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα