H μία είναι λευκή και η άλλη μελαμψή – Κι όμως, είναι δίδυμες! [εικόνες]

Αυτές οι δύο μικρούλες είναι δίδυμες αν και δεν τους φαίνεται καθόλου!

Η Ανάγια και η Μίλα γεννήθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα, συγκατοίκησαν για εννέα μήνες στην κοιλιά της 20χρονης μητέρας τους αλλά δεν θα μπορούσαν να ναι πιο διαφορετικές μεταξύ τους!

Η μία κληρονόμησε το λευκό δέρμα της μητέρας της και η άλλη το σκουρόχρωμο του Αφροαμερικανού πατέρα της -κάτι που τις κάνει μοναδικές.

«Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης κάποιοι φίλοι μας είχαν προβλέψει ότι τα δύο μωρά θα γεννιόντουσαν με διαφορετικό χρώμα αλλά τότε γέλασα καθώς αυτό ήταν σχεδόν απίθανο να συμβεί», δήλωσε

στην εφημερίδα Sun η 20χρονη μητέρα των μικρών κοριτσιών, Χάνα Γιάρκερ. Και δεν είχε άδικο αφού σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία αυτή η πιθανότητα είναι μία στο εκατομμύριο!

Τώρα όταν η Χάνα βγαίνει βόλτα με τα μωρά της χωρίς τον σύζυγό της, Κάιλ Άρμστρονγκ, δεν μπορεί να αποφύγει τα βλέμματα του κόσμου ενώ πολλοί την ρωτούν με περιέργεια αν και τα δύο μωρά είναι δικά της. «Δεν μπορώ να περπατήσω στο σούπερμάρκετ χωρίς κάποιος να με σταματήσει να με ρωτήσει αν είναι αδερφάκια», είπε η νεαρή μητέρα η οποία πλέον έχει συνηθίσει τέτοια περιστατικά.

Πάντως οι διαφορές των δύο μωρών δεν είναι μόνο στην εμφάνιση αλλά και στον χαρακτήρα: «Η Μίλα είναι πολύ κινητική έτοιμη να μπουσουλήσει ενώ η Ανάγια λίγο πιο αργή», είπε η ευτυχισμένα μαμά.

Όσο τα δύο κοριτσάκια μεγαλώνουν οι διαφορές τους γίνονται εντονότερες έτσι στο μέλλον θα μπορούν να αποδεικνύουν πως είναι δίδυμες μόνο επιδεικνύοντας το πιστοποιητικό της γέννησής τους…

1 από 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post H μία είναι λευκή και η άλλη μελαμψή – Κι όμως, είναι δίδυμες! [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα