Valentine’s Day! Πέντε ρομαντικές ταινίες που δεν πρέπει να χάσεις [εικόνες]

Ρομαντικές ψυχές αυτού του κόσμου ενωθείτε! Η ημέρα των ερωτευμένων σας χτυπάει την πόρτα και έχετε κάθε λόγο να θέλετε να «οργανώσετε» μία ξεχωριστή μέρα. Κι επειδή τα απλά πράγματα κρύβουν τη μαγεία, φτιάξτε ποπ κόρν ή εφοδιαστείτε με σοκολατάκια, πάρτε κουβερτάκια, χαρίστε απλόχερα αγκαλιές και καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ για να απολαύσετε μία ρομαντική ταινία. Εγώ διάλεξα τις αγαπημένες μου…

Από την Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Κεραυνοβόλος έρωτας

Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα, «A walk to remember», το έργο

εστιάζει σε μία ιστορία αγάπης χωρίς happy end αλλά με πολλές συγκινητικές στιγμές. Μετά από ένα περιστατικό, ο δημοφιλής Landon Carter απειλείται με απέλαση. Τιμωρία του είναι η συμμετοχή σε διάφορες δραστηριότητες μετά το σχολείο, συμπεριλαμβανομένων του ανοιξιάτικου μιούζικαλ, όπου συναντά την θρησκευόμενη Jamie Sullivan.

Ο Landon έχει δυσκολία με το να μάθει τα λόγια του ρόλου του, έτσι ζητά από την Jamie να τον βοηθήσει. Αποφασίζει να τον βοηθήσει αλλά υπό έναν όρο: o Landon πρέπει να της υποσχεθεί ότι δεν θα την ερωτευτεί. Τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή, κάνουν σχέση αλλά η μοίρα επιφυλάσσει στον νεαρό μία δυσάρεστη έκπληξη. Η Jamie έχει λευχαιμία.

Ημερολόγιο

Ρομαντικοί και μη, όλοι έχουν δει, έστω από μία φορά, το περιβόητο «The Notebook». Ράιαν Γκόσλινγκ και Ρέιτσελ ΜακΆνταμς χαρίζουν στο κοινό μία από τις πιο συγκινητικές ιστορίες, που όσα χρόνια κι αν περάσουν πάντα θα έχει θέση σε τέτοιου είδους αφιερώματα. Σε ένα γηροκομείο τη σήμερον ημέρα, ένας ηλικιωμένος άντρας ονόματι Ντιούκ αρχίζει να διαβάζει μία ρομαντική ιστορία από το ημερολόγιό του σε μία ηλικιωμένη ασθενή του γηροκομείου.

Η ιστορία που αφηγείται ξεκινά το 1940. Στην πόλη Σίμπρουκ Άιλαντ της Νότιας Καρολίνα, το χωριατόπαιδο Νόα Κάλουν γοητεύεται από την δεκαεφτάχρονη κληρονόμο Άλι Χάμιλτον. Οι δυο τους μοιράζονται ένα ειδυλλιακό έρωτα του καλοκαιριού αλλά μετά αναγκάζονται να χωρίσουν αφού οι γονείς της θεωρούν το Νόα «κατώτερο». Η ζωή τους προχωρά, η Άλι παντρεύεται αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ο έρωτάς τους θα ξαναζωντανέψει και θα «θριαμβεύσει».

Κάθε φορά πρώτη φορά

Ο Henry είναι το πιο μεγάλο καμάκι στη Χαβάη, μέχρι τη στιγμή όμως που γνωρίζει τη Lucy. Της μιλάει, όλα κυλούν ομαλά, κι όμως αυτή την επόμενη μέρα δεν τον αναγνωρίζει. Τελικά, μαθαίνει πως η μνήμη της μπορεί να συγκρατήσει μόνο τα γεγονότα της τρέχουσας ημέρας.

Από εκείνη τη στιγμή αποφασίζει κάθε μέρα να την ξαναγνωρίζει. Μία ρομαντική κομεντί με αστείες και συγκινητικές καταστάσεις με τη Ντρου Μπάριμορ και τον Άνταμ Σάντλερ να αποτελούν από τα θετικά του φιλμ.

Υστερόγραφο σ’ αγαπώ

Μια τρυφερή, δραματική κομεντί βασισμένη στο best seller μυθιστόρημα της Σεσίλια Άχερν, σε σκηνοθεσία του Ρίτσαρντ Λα Γκραβενές, που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο! Η Χόλι Κένεντι είναι όμορφη, έξυπνη και παντρεμένη με τον έρωτα της ζωής της - έναν παθιασμένο, αστείο και παράφορο Ιρλανδό, τον Τζέρι. Όταν ο Τζέρι χάνει τη ζωή του λόγω ασθένειας, η Χόλι χάνει τη γή κάτω από τα πόδια της. Το μόνο άτομο που μπορεί να βοηθήσει τη Χόλι δεν είναι πια στη ζωή, αφού ο Τζέρι την ήξερε καλύτερα από τον οποιονδήποτε.

Ευτυχώς, λοιπόν, που είχε προνοήσει και, πριν πεθάνει, είχε γράψει μια σειρά από γράμματα τα οποία φτάνουν σταδιακά στα χέρια της Χόλι. Με οδηγό τα λόγια του Τζέρι και συνοδοιπόρους την μητέρα της και τις κολλητές της, η Χόλι θα ξεκινήσει ένα συγκινητικό, συναρπαστικό ταξίδι σε μια ιστορία για το γάμο, τη φιλία και τη δυνατή αγάπη.

Στη σκιά του έρωτα

Από τις όχι και τόσο δημοφιλείς ρομαντικές ταινίες, έχει θέση στη λίστα με τις επιλογές σας για τη σημερινή μέρα. Η Σαμάνθα ζει την ιδανική ζωή στο Λονδίνο μαζί με τον αγαπημένο της, Ίαν. Όμως μετά από ένα τσακωμό, του ζητά να χωρίσουν και δηλώνει ότι δεν θα ξαναγυρίσει.

Φεύγοντας σκοτώνεται, όταν το ταξί που επιβιβάζεται συγκρούεται με ένα λεωφορείο. Ο Ίαν μετανιωμένος παρακολουθεί το ατύχημα χωρίς να μπορεί να βοηθήσει. Όταν όμως την επόμενη μέρα ξυπνήσει, θα βρει την Σαμάνθα ζωντανή να κοιμάται. Η ανακούφισή του είναι μεγάλη, αφού διαπιστώνει ότι όλα ήταν ένα όνειρο. Ωστόσο, τα πράγματα μπερδεύονται, όταν τα γεγονότα του ονείρου αρχίζουν να επαναλαμβάνονται ένα προς ένα…

The post Valentine’s Day! Πέντε ρομαντικές ταινίες που δεν πρέπει να χάσεις [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα