Σόκαρε η ανορεκτική φιγούρα της Αντζελίνα Τζολί στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας [εικόνες]

Η νέα ταινία της Αντζελίνα Τζολί «World War II biopic Unbroken» αποτελεί γεγονός με την ηθοποιό να δίνει το παρών το πρωινό της Δευτέρας στην πρεμιέρα, στο Σύδνεϋ. Η εμφάνισή της περισσότερο ανησύχησε παρά εντυπωσίασε τους θαυμαστές της, καθώς η ηθοποιός φάνηκε τρομερά αδυνατισμένη με τα κόκκαλά της να ξεπροβάλλουν από κάθε εκατοστό του φορέματός της.

Η ζουμερή εικόνα της Τζολί αποτελεί εδώ και μια δεκαετία παρελθόν, με την ίδια να εμφανίζεται κάθε χρόνο όλο και πιο αδύνατη. Στην πρεμιέρα της,

επέλεξε να φορέσει ένα στενό στράπλες φόρεμα που άφηνε ακάλυπτο το μπούστο και τους ώμους της, φανερώνοντας το σοβαρό πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια.

Ταλαιπωρημένη και με κακή διάθεση, η Αντζελίνα Τζολί φωτογραφήθηκε με τους θαυμαστές της και πόζαρε στον φακό των δημοσιογράφων. Στο πλευρό της βρέθηκε και ο Μπραντ Πιτ, που δεν την άφηνε λεπτό από τα μάτια του.

Ας ελπίσουμε η Αντζελίνα να πάρει τα πάνω της, γιατί η εικόνα που παρουσιάζει τους τελευταίους μήνες είναι τρομερά ανησυχητική.

1 από 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Σόκαρε η ανορεκτική φιγούρα της Αντζελίνα Τζολί στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα